Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΔιέρρηξαν διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη, άρπαξαν 30.000 ευρώ και διέφυγαν με ταξί

Διέρρηξαν διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη, άρπαξαν 30.000 ευρώ και διέφυγαν με ταξί

Σαν.. ”κύριοι” χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από την αστυνομία προσπάθησαν να διαφύγουν διαρρήκτες στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο η παρατηρητικότητα των αστυνομικών,  τους…χάλασε τα σχέδια.

Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ στη Θεσσαλονίκη, συνέλαβαν δύο διαρρήκτες, οι οποίοι αφού πρώτα διέρρηξαν διαμέρισμα  75χρονου στην περιοχή των Συκεών,  στη δυτική  Θεσσαλονίκη  κάλεσαν ταξί και διέφυγαν από το σημείο. Ο 75χρονος κάλεσε άμεσα την  αστυνομία,  με τους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ να  ξεκινούν  ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίζουν τους δράστες.

Η  παρατηρητικότητα των αστυνομικών, οδήγησε στη σύλληψη των δραστών.

Σε έλεγχο των αστυνομικών σε ταξί στη Θεσσαλονίκη, εντοπίστηκαν οι δύο διαρρήκτες. Επάνω τους βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και το ποσό των 30.000 ευρώ, που αφαίρεσαν από την οικία του 75χρονου.  Οι δράστες οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν δύο ημεδαπούς άντρες ηλικίας 40 και 41 ετών να επιβαίνουν ως πελάτες σε ΔΧΕ αυτοκίνητο (ΤΑΞΙ), οι οποίοι νωρίτερα την ίδια ημέρα, αφού εισήλθαν παράνομα σε οικία 75χρονου άντρα στην περιοχή των Συκεών, αφαίρεσαν από το εσωτερικό μεγάλο χρηματικό ποσό. Οι δράστες οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Νεάπολης – Συκεών όπου και συνελήφθησαν, αφού στην κατοχή τους βρέθηκαν τα κλεμμένα χρήματα.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα