Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΔημήτρης Λιγνάδης : Ο διάλογος με την ανακρίτρια – «Αρνούμαι όλες τις...

Δημήτρης Λιγνάδης : Ο διάλογος με την ανακρίτρια – «Αρνούμαι όλες τις κατηγορίες.Δεν έχω ιδέα» (Βίντεο)

Ενώπιον της ανακρίτριας βρέθηκε ο Δημήτρης Λιγνάδης και η εκπομπή «Ευτυχείτε», το πρωί της Δευτέρας μετέδωσε το διάλογο που φέρεται να είχε ο ηθοποιός – σκηνοθέτης μαζί της.

Σύμφωνα με όσα προβλήθηκαν στην εκπομπή, ο Δημήτρης Λιγνάδης και η ανακρίτρια είχαν το εξής διάλογο:

Ανακρίτρια: Κύριε Λιγνάδη υπάρχει ένταλμα σε βάρος σας… Κατηγορείστε για το αδίκημα του βιασμού κατά συρροή… Τα καταγγελλόμενα αποτυπώνονται σε δύο μηνύσεις που κατατέθηκαν εις βάρος σας στην εισαγγελία. Γνωρίζετε επ’ αυτών;

Δημήτρης Λιγνάδης: Όχι κυρία ανακρίτρια, δεν έχω γνώση, δεν ξέρω… πέρα απ’ όσα ακούγονται ως φήμες… δεν γνωρίζω για μηνύσεις.

Ανακρίτρια: Υπάρχουν δύο… καταγγέλθηκαν τελεσμένα αδικήματα βιασμού κατά συρροή, το δεύτερο είναι για το 2010. Πρόκειται για… Γνωρίζετε κάτι επ’ αυτών; Επί των καταγγελιών; Είναι βαρύτατες οι κατηγορίες αυτές κύριε Λιγνάδη.

Δημήτρης Λιγνάδης: Όχι, δεν γνωρίζω… Αρνούμαι όλες τις κατηγορίες… Δεν έχω ιδέα. Δεν έχω ενημερωθεί… Έθεσα εαυτόν αμέσως στη διάθεσή σας, στη διάθεση των αρχών. Για αυτό και παρουσιάστηκα αμέσως μετά την έκδοση εντάλματος, δεν με αναζήτησε η αστυνομία, δεν είχα ή έχω να κρύψω κάτι! Είμαι ειλικρινής απέναντί σας, σε όλη αυτή την ιστορία… δεν υπάρχει κάποιο θέμα, ούτε να κρυφτώ ούτε να διαφύγω, ούτε κάτι άλλο…

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα