Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΔήμος Καλαμαριάς: Έκκληση σε δημότες και καταστηματάρχες για ορθή διαχείριση των απορριμμάτων...

Δήμος Καλαμαριάς: Έκκληση σε δημότες και καταστηματάρχες για ορθή διαχείριση των απορριμμάτων λόγω των αργιών του Πάσχα

Έκκληση στους δημότες για την ορθή διαχείριση των απορριμμάτων και των ανακυκλώσιμων κατά τις ημέρες των αργιών του Πάσχα απευθύνει μέσω ανακοίνωσης της η αρμόδια υπηρεσία του δήμου Καλαμαριάς.

Συγκεκριμένα η αντιδημαρχία καθαριότητας και ανακύκλωση μέσω αυτής ζητά από τους δημότες και τους επαγγελματίες να δείξουν κατανόηση και να συμβάλλουν στην όσο το δυνατόν μικρότερη εναπόθεση απορριμμάτων τόσο στους πράσινους, όσο και τους μπλε κάδους, κατά την Μεγάλη και την Διακαινήσιμο Εβδομάδα αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, δεν θα πραγματοποιηθεί αποκομιδή των απορριμμάτων στον δήμο  την Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου και την Τρίτη 7 Μαΐου, όπου θα εορταστεί η αργία της Πρωτομαγιάς μετά από μεταφορά της, καθώς τόσο ο ΣΜΑ Ευκαρπίας όσο και ο Χώρος Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων της Μαυροράχης θα παραμείνουν κλειστοί.
Αναφορικά με την ανακύκλωση, δεν θα πραγματοποιηθεί αποκομιδή τόσο την Κυριακή του Πάσχα, όσο και την Δευτέρα και την Τρίτη 6 και 7 Μαΐου αντίστοιχα),καθώς θα παραμείνει κλειστό το Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας

 


 

Διαβάστε Ακόμα