Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΔήμος Θεσσαλονίκης: Εκκένωση κτιρίου που τελούσε υπό κατάληψη - Καθαρισμός σκουπιδιών

Δήμος Θεσσαλονίκης: Εκκένωση κτιρίου που τελούσε υπό κατάληψη – Καθαρισμός σκουπιδιών

- Advertisement -
Σήμερα το πρωί οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Θεσσαλονίκης με την αρωγή της Ελληνικής Αστυνομίας που ανέλαβε την απομάκρυνση καταληψιών του κτιρίου, προχώρησαν σε μια πρώτη επιχείρηση καθαρισμού του Κόκκινου Πύργου (Chateau mon bonheur) στην Ανάληψη, που είχε μετατραπεί σε υγειονομική βόμβα από τα σκουπίδια και τα μπάζα.

Στην πρόσφατη συνάντησή του με τους κατοίκους της Ε’ Δημοτικής Κοινότητας ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης είχε δεσμευτεί πως οι εικόνες ντροπής που αμαυρώνουν ένα στολίδι της πόλης δεν μπορούν να συνεχίσουν να γίνονται ανεκτές. Όπως είπε, «θα είμαστε διαρκώς παρόντες ώστε να αποτραπεί η επανάληψη αυτών των φαινομένων και να μη δημιουργηθεί εκ νέου μια εστία μόλυνσης».
Παράλληλα, ο κ. Αγγελούδης επισήμανε πως θα ειδοποιήσει τους ιδιοκτήτες του ιστορικού Πύργου να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν, να συμμορφωθούν με τις υποχρεώσεις τους για το συνεπή καθαρισμό του οικοπέδου. «Η πόλη μας είναι το σπίτι μας. Και οφείλουν να τη σέβονται όλοι», υπογράμμισε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.
- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα