Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΔήμαρχος της Θεσσαλονίκης πρωταγωνιστεί σε θεατρική παράσταση (φωτό)

Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης πρωταγωνιστεί σε θεατρική παράσταση (φωτό)

Στο σανίδι και μάλιστα ως πρωταγωνιστής ανεβαίνει ο δήμαρχος

Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός. Ο γνωστός γιατρός θα παίξει στην παράσταση της Θεατρικής Ομάδας του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου “Η Επίσκεψη της Γηραιάς Κυρίας” του αριστουργηματικού δραματουργού Φρίντριχ Ντίρενματ το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Νοεμβρίου στις 20.30 στην κεντρικής Θεατρική σκηνή του “Θεάτρου Μίκης Θεοδωράκης”, στο Πολυλειτουργικό Κέντρο του Δήμου

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Η παράσταση, την οποία είχε πρωτοπαρουσιάσει η δημοτική θεατρική ομάδα πριν από 3 χρόνια, με πρωταγωνιστή τον Δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθη Μανδαλιανό, ο οποίος συνεχίζει να αποτελεί ενεργό μέλος της  υποδυόμενος και στο νέο κύκλο παραστάσεων τον κεντρικό ήρωα του έργου, επανέρχεται στη σκηνή σε μια συμβολική χρονική συγκυρία, που σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη λειτουργίας της νέας θεατρικής στέγης του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, ανοίγοντας τον κύκλο των παραστάσεων και των εκδηλώσεων της φετινής περιόδου.
Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου ανεβαίνει στη θεατρική σκηνή
Η Είσοδος είναι Ελεύθερη. Αντί εισιτηρίου οι θεατές μπορούν να προσφέρουν προαιρετικά παιχνίδια – γραφική ύλη ή τρόφιμα για τις Κοινωνικές δομές του Δήμου.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας

 


 

Διαβάστε Ακόμα