Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΓυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: «Ήταν νεκρή όταν εστάλη το μήνυμα από το κινητό...

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: «Ήταν νεκρή όταν εστάλη το μήνυμα από το κινητό της» – Αποκαλύψεις «φωτιά» για τη δολοφονία της Γεωργίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση της 41χρονης Γεωργίας που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη, φέρνει στο φως η δικηγόρος της οικογένειας, Αριάδνη Νούκα.

«Ήταν νεκρή όταν εστάλη το μήνυμα από το κινητό της», τόνισε και αναφέρθηκε στην «πλύση εγκεφάλου» που έκανε στο θύμα ο κατηγορούμενος σύντροφός της.

«Η οικογένεια θα δηλώσει παράσταση κατά των δύο κατηγορουμένων, οι οποίοι και κατηγορούνται για δολοφονία κατά συναυτουργία», είπε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» η δικηγόρος της οικογένειας της Γεωργίας Μουράτη. Την ίδια ώρα, προφυλακιστέοι κρίθηκαν 39χρονος και 34χρονος για τη δολοφονία της 41χρονης.

 

«Υπήρχε μία χειριστική σχέση – Δε συζούσαν»

Ερωτηθείσα για τη σχέση του θύματος με τον φερόμενο δράστη, η Αριάδνη Νούκα υπογράμμισε: «σε αυτό που μέχρι τώρα συμφωνεί όλη η οικογένεια, είναι ότι υπήρχε μία χειριστική σχέση με αυτόν τον άνθρωπο που σχετιζόταν» και τόνισε ότι «δε συζούσαν. Η Γεωργία ζούσε με την κόρη της, τη μητέρα της και τον αδερφό της».

«Της έκανε πλύση εγκεφάλου για την προσωπικότητά του. Στην αρχή, της είχε πει πως ήταν εργαζόμενος στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και του χρώσταγαν λεφτά και γι’ αυτό έφυγε», είπε και αναφερόμενη στη συμπεριφορά του μετά την εξαφάνιση και την προσπάθεια αποπροσανατολισμού των ερευνών, η δικηγόρος σημείωσε πως «το μήνυμα που εστάλη από το κινητό της, εστάλη όταν η Γεωργία δε βρισκόταν στη ζωή».

Έκανε, τέλος, λόγο για «σκληρή βιαιότητα», αρνούμενη να πει δημόσια τι άκουσε ο πατέρας της γυναίκας από τον τελετάρχη.

«Η Γεωργία δολοφονήθηκε με πολύ βίαιο και βάναυσο τρόπο. Η ένταση των τραυμάτων της είναι τόσο μεγάλη, που φαίνεται ότι υπήρχε ιδιαίτερο μίσος. Είχαμε ακόμα και την καταστροφή του αυχενικού σπονδύλου», ανέφερε η δικηγόρος της οικογένειας της 41χρονης.

 

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα