Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΓυναικοκτονία στην Καβάλα: Φωτογραφία ντοκουμέντο από το δωμάτιο που ο 55χρονος...

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Φωτογραφία ντοκουμέντο από το δωμάτιο που ο 55χρονος σκότωσε την σύζυγό του

Σοκαριστικά είναι τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας γύρω από τη νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (05.05.2022) στις Πηγές Καβάλας.

Το newsit.gr παρουσιάζει το δωμάτιο, όπου ο 55χρονος φέρεται να στραγγάλισε τη 43χρονη σύζυγο του.

Την διερεύνηση της γυναικοκτονίας έχει αναλάβει η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο ότι η 43χρονη είχε ζητήσει από τον σύζυγό της να χωρίσουν. Το δωμάτιο που χρησιμοποιούσε για να κοιμάται στις εφημερίες της η 43χρονη, ήταν ο χώρος του φαρμακείου που δολοφονήθηκε από τον 55χρονο σύζυγό της.

Στις φωτογραφίες ντοκουμέντο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr αποτυπώνονται το δωμάτιο των λίγων τετραγωνικών όπου έμελλε να αφήσει την τελευταία της πνοή από τα χέρια του ίδιου της του συζύγου η άτυχη γυναίκα, αλλά και το πως βρήκαν το φαρμακείο οι αστυνομικές αρχές που κλήθηκαν από τον ίδιο τον γυναικοκτόνο να καταφθάσουν στο κατάστημα.

Στη μια από τις δύο φωτογραφίες, που παρουσιάζει αποκλειστικά το newsit.gr φαίνεται ένα στενόμακρο δωμάτιο μέσα στο οποίο υπήρχε ένα ράντζο που κοιμόταν η 43χρονη αδικοχαμένη γυναίκα. Πάνω σε αυτό, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 55χρονος στραγγάλισε τη γυναίκα του.

Η φωτογραφία – ντοκουμέντο:

Το δωμάτιο αυτό εκτός από χώρος ξεκούρασης για την 43χρονη γυναίκα όταν καλούταν επί 24ωρου βάσεως να εξυπηρετήσει του κατοίκους του χωριού, Πηγές της Καβάλας, χρησιμοποιούταν και ως αποθήκη στην οποία όπως βλέπετε υπήρχαν κούτες με φαρμακευτικό υλικό και άλλα αντικείμενα.

Στη δεύτερη φωτογραφία αποτυπώνεται το εσωτερικό του φαρμακείου στην κατάσταση που το βρήκαν οι αστυνομικοί, αλλά και οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν σε αυτό μετά την τηλεφωνική κλήση του 55χρονου, στην οποία αναφέρει “ελάτε, έκανα κακό στην γυναίκα μου”. Σε αυτή φαίνονται σακούλες μέσα στις οποίες υπάρχουν φάρμακα, μάσκες κατά του κορονοϊού και γάζες.

Σημειώνεται ότι το θύμα δεν έφερε τραύματα από κάποιο αιχμηρό αντικείμενο, εκεί βασίζεται και η εκτίμηση για τον στραγγαλισμό. Επίσης, ο δράστης φέρει τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στα χέρια και το λαιμό, γι’ αυτό και εκτιμάται ότι επιχείρησε να αυτοκτονήσει.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Πυρκαγιά στον Αρχάγγελο Ρόδου