Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΓυναίκα βρέθηκε νεκρή σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη

Γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη

Νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας γείτονες κάλεσαν την αστυνομία λόγω της έντονης δυσοσμίας από το διαμέρισμα του 1ου ορόφου της πολυκατοικίας.

Ενας άνδρας, περίπου 58 ετών, που ήταν στο σπίτι δεν επέτρεπε την είσοδο στους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνδρες της ΕΛΑΣ με ήρεμο τρόπο κατόρθωσαν να πείσουν τον άνδρα να πετάξει τα κλειδιά από το μπαλκόνι και εισήλθαν στο διαμέρισμα. Αυτό που βίωσαν ήταν ανατριχιαστικό. Κοντά στην εξώπορτα και κάτω από πολλές κουβέρτες, βρισκόταν το άψυχο σώμα μιας γυναίκας, αδελφής του 58χρονου.

Περίοικοι παναφέρουν πως πάνω από τις κουβέρτες υπήρχε ένα έπιπλο αλλά και ένας αυτοσχέδιος σταυρός, που φαίνεται πως τον τοποθέτησε ο αδελφός της.

Θεσσαλονίκη διαμέρισμα

Οι γείτονες αναφέρουν πως και πριν από δύο εβδομάδες είχαν καλέσει την αστυνομία καθώς και τότε υπήρχε έντονη δυσοσμία, αλλά παρότι έφτασε περιπολικό εν τέλει δεν εισήλθαν στο διαμέρισμα και αποχώρησαν, λέγοντας πως δε μυρίζουν κάτι. Σήμερα, όμως, το θέαμα που αντίκρισαν ήταν αποκρουστικό.

Τα δύο αδέλφια ζούσαν μαζί στο διαμέρισμα και σπάνια έβγαιναν από αυτό. Δεν άνοιγαν σε κανέναν, ούτε καν σε συγγενικό πρόσωπο που ζει στην ίδια πολυκατοικία. Για τον 58χρονο υπάρχουν μαρτυρίες πως πετούσε αντικείμενα σε οχήματα που στάθμευαν κάτω από το σπίτι.

Τη σορό αναμένεται να εξετάσει ιατροδικαστής για τα ακριβή αίτια του θανάτου της γυναίκας, ενώ ο αδελφός της μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση.

Θεσσαλονίκη διαμέρισμα

Πηγή:thes.gr

 

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα