Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo Θέμα«Γολγοθάς» για μία αναπηρική σύνταξη

«Γολγοθάς» για μία αναπηρική σύνταξη

Ένα «γολγοθά» περνούν οι δικαιούχοι αναπηρικής σύνταξης, οι οποίοι μετά από μια δαιδαλώδη διαδικασία που πέρασαν, προκειμένου να λάβουν τα χρήματα που δικαιούνται, ακόμα δεν έχουν πληρωθεί.
Σύμφωνα με καταγγελίες, δικαιούχοι που κρίθηκαν ότι πληρούν τις προϋποθέσεις για να λάβουν την αναπηρική σύνταξη, περιμένουν εδώ και αρκετούς μήνες να δουν τα χρήματα στους λογαριασμούς τους.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τις ίδιες καταγγελίες, οι άνθρωποι προσπαθούν να επικοινωνήσουν με τους αρμόδιους στις δημόσιες υπηρεσίας, δίχως όμως αποτέλεσμα.
Για το θέμα, μίλησε στο Seleo.gr, ο Πρόεδρος των Αγροτοκτηνοτρόφων του νομού Σερρών, Στέργιος Λίτος.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, « ως πρόεδρος αγροτών έχω γίνει αποδέκτης παραπόνων ανθρώπων οι οποίοι από την άνοιξη μέχρι το καλοκαίρι πέρασαν από επιτροπή και τους έκριναν ανάπηρους. Μετά από πολλές ενοχλήσεις παίρνω ο ίδιος εδώ και δυο μήνες στα γραφεία του ΟΓΑ αναπηρίας Θεσσαλονίκη και τηλέφωνο δεν σηκώνει κανένας. Ακούμε τους υπουργούς στα κανάλια να λένε πως πληρώνονται σύντομα οι συντάξεις αλλά εδώ βλέπουμε ανθρώπους που δεν μπορούν να ζήσουν και από την άλλοι υπαλλήλους οι οποίοι είναι εξαφανισμένοι… Οι οργή αυτών των ανθρώπων γίνεται όλο και μεγαλύτερη».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα