Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΓλυκά Νερά: Σοκάρει η κατάθεση του 32χρονου πιλότου (Βίντεο)

Γλυκά Νερά: Σοκάρει η κατάθεση του 32χρονου πιλότου (Βίντεο)

Ο 33χρονος πιλότος περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια όσα συνέβησαν από τη στιγμή που οι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι μέχρι το τραγικό τέλος, όταν διαπίστωσε πως η σύζυγος του, Καρολάιν ήταν νεκρή.

Οι δράστες τη σκότωσαν μπροστά στα μάτια της -μόλις 11 μηνών- κόρης τους.Μέρος της κατάθεσης του πιλότου προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA. Η περιγραφή του σοκάρει.

Όπως ανέφερε, «πρέπει να μας πήρε ο ύπνος μεταξύ 01:15 με 01:30. Εγώ ξύπνησα όταν άκουσα το τρίξιμο από το πόμολο της πόρτας. Δεν κατάλαβα τι ώρα ήταν ακριβώς. Όταν

Οι δράστες μιλούσαν καλά ελληνικά, όμως κάποια στιγμή μίλησαν σε μια γλώσσα που του θύμιζε βουλγάρικα ή αλβανικά.«Επειδή μου είχαν δέσει το στόμα, κάποια στιγμή έχασα τις αισθήσεις μου τελείως. Όταν ξύπνησα δεν άκουγα τίποτα. Δεν ήξερα πόση ώρα είχε περάσει, δεν μπορούσα να καταλάβω αν είχε ξημερώσει ή όχι». Ο 32χρονος αναφέρεται και στη στιγμή που συνειδητοποίησε ότι η Καρολάιν ήταν νεκρή: «Όταν σηκώθηκα είδα τη γυναίκα μου μπρούμυτα στο κρεβάτι, ακίνητη. Τα χέρια της ήταν δεμένα πίσω από την πλάτη της με κάποιο ρούχο και η κόρη μας ήταν δίπλα ξύπνια, αλλά δεν έκλαιγε. Αγκάλιασα τη γυναίκα μου και την κόρη μας κλαίγοντας και τότε ο αστυνομικός μου είπε “έχει φύγει, προσπάθησε να ηρεμήσεις”. Εννοώντας πως είναι νεκρή. Ήμουν σοκαρισμένος, πήρα την κόρη μου αγκαλιά και κατέβηκα κάτω».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα