Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΓερμανία – Ελλάδα με combo bet διπλασιασμού

Γερμανία – Ελλάδα με combo bet διπλασιασμού

- Advertisement -

Φιλική αναμέτρηση με την οικοδέσποινα του Euro 2024, Γερμανία, δίνει η Εθνική Ελλάδος και το Betmarket.gr έχει τα προγνωστικά.

Δράση για την Ελλάδα, η οποία αντιμετωπίζει της Γερμανία σε φιλικό παιχνίδι και στο Betmarket θα βρείτε τα προγνωστικά στοιχήματος (07/06/24).

Γερμανία – Ελλάδα

Ανάλυση Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για το EURO 2024, του οποίου είναι οικοδέσποινα. Η σημερινή, είναι η τελευταία της αναμέτρηση πριν την έναρξη της διοργάνωσης. Νωρίτερα, έδωσε ένα φιλικό με την Ουκρανία, το οποίο έληξε με λευκή ισοπαλία, παρά το γεγονός πως τα xGoals ήταν ξεκάθαρα υπέρ της (2.26-0.53). Σε αυτό, μοίρασε αρκετά τον χρόνο συμμετοχής, πραγματοποιώντας πέντε αλλαγές έως το 60′.

Σήμερα, είναι η τελευταία πρόβα κι έτσι περιμένουμε να τη δούμε ακριβώς όπως αναμένεται να παρουσιαστεί στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ανάλυση Ελλάδα

Η Ελλάδα έχει περάσει σε μια νέα εποχή, μετά τον αποκλεισμό της από το EURO 2024. Ο Πογέτ αποτελεί παρελθόν κι έως την πρόσληψη του νέου τεχνικού, στον πάγκο θα βρίσκεται ως υπηρεσιακός ο Νίκος Παπαδόπουλος. Στην αποστολή υπάρχουν αρκετά νέα πρόσωπο κι έτσι θα έχει μεν έναν αέρα φρεσκάδας το γκρουπ, όμως είναι πιθανό να εμφανιστούν κάποια θέματα συνοχής.

Στη σημερινή αναμέτρηση, είναι ξεκάθαρα το αουτσάιντερ, όμως είναι θετικό το ότι δεν έχει πίεση για το αποτέλεσμα και θα παίξει πιο απελευθερωμένα.

Γερμανία – Ελλάδα: Προγνωστικά (07/06/24)

Δεν υπάρχει συζήτηση για το φαβορί, καθώς η Γερμανία υπερτερεί σε ποιότητα, έχει το κίνητρο να παίξει καλά στην τελευταία πρόβα της ενόψει EURO 2024 και συνολικά είναι πιο δεμένο σύνολο. Η λογική λοιπόν λέει πως οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν, με τον άσο να είναι σε απόδοση 1.33.

Επίσης, είναι δεδομένο ότι οι Γερμανοί θα παίξουν επιθετικά και θα ψάξουν το γκολ, καθώς δεν θέλουν να πάνε στην πρεμιέρα μη έχοντας σκοράρει στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Οπότε, αξίζει η επιλογή να έχει η Γερμανία Over 5.5 προσπάθειες στην εστία, η οποία είναι σε απόδοση 1.70.

Συνδυάζοντας λοιπόν τα παραπάνω, δημιουργούμε την επιλογή 1 & Γερμανία Over 5.5 προσπάθειες στην εστία, που είναι σε απόδοση 1.98 στη Stoiximan.

Γερμανία – Ελλάδα (07/06/24): Betmarket επιλογές

07/06, 21:45 Γερμανία – Ελλάδα 1 & Γερμανία Over 5.5 προσπάθειες στην εστία @1.98

Το Euro 2024 παίζει στο BetMarket.gr με όλα όσα χρειάζεστε: ειδικά στοιχήματα, βαθμολογίες, πρόγραμμα και μακροχρόνια στοιχήματα Euro 2024!

 

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα