Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΒ Λ Α Χ Ο Σ Μ. Φ...

Β Λ Α Χ Ο Σ Μ. Φ Ω Τ Ι Ο Σ : Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος «ώρα Θεσσαλονίκης» & «Θεσσαλονίκη για όλους»

Ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης οραματίζομαι μια πόλη χωρίς αποκλεισμούς, ελκυστική, προσβάσιμη, ασφαλή και φιλόξενη για όλους κάθε μέρα και ώρα! Στην κατεύθυνση αυτή σας καλώ να υποστηρίξετε την υποψηφιότητά μου με το Σπύρο Πέγκα και τη «Θεσσαλονίκη για όλους»!                                                     

Η εικόνα που δίνει η πόλη προς τα έξω και κυρίως η αίσθηση της καθημερινής διαβίωσης επιδέχεται σημαντική βελτίωση προς όφελος κατοίκων και επισκεπτών!

Η βελτίωση της λειτουργίας της καθαριότητας είναι μείζον θέμα δημόσιας υγείας και ύψιστη προτεραιότητα για την επόμενη μέρα!

Oι επιχειρήσεις της πόλης επιβιώνουν σε ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον και έχουν λογικές απαιτήσεις για τη διαμόρφωση προϋποθέσεων ανάπτυξης στην πόλη!

Οι οικογένειες επιθυμούν να εξυπηρετούνται από τις υπηρεσίες, τους δημόσιους χώρους και τις υποδομές της πόλης, λαμβάνοντας υπόψη τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος γονέας!

Η κυκλοφοριακή κίνηση στη Θεσσαλονίκη πρέπει να διευθετηθεί και η δημιουργία νέων χώρων στάθμευσης είναι επείγουσα ανάγκη!

Η σχολική στέγη και η υποστήριξη της λειτουργίας των δημόσιων σχολείων της πόλης είναι ανάγκη να ενισχυθούν προκειμένου να υπάρχει ποιοτική εκπαίδευση και μέριμνα για τις επόμενες γενιές!

Οι ευάλωτες κοινωνικές ομάδες δέχονται πιέσεις οι οποίες μπορούν να περιοριστούν σημαντικά με τις δράσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης!

Τα άτομα με αναπηρία αποκλείονται καθημερινά από ένα πλήθος χώρων και δραστηριοτήτων και αυτό οφείλουμε να το επανορθώσουμε!

Το υψηλό κόστος ζωής δημιουργεί απαιτήσεις ψυχαγωγίας και άθλησης στους δημοτικούς χώρους χωρίς έξοδα για το κοινό.

Οι  εξοπλισμοί και οι εγκαταστάσεις χρειάζονται καλύτερη φροντίδα και φύλαξη για να αποδίδουν σε βάθος χρόνου!

Η περαιτέρω αξιοποίηση των εμπορικών, πολιτιστικών και τουριστικών πλεονεκτημάτων της Θεσσαλονίκης θα μπορούσε να συντελέσει στην επιθυμητή ανάκαμψη!

Ο δημότης πρέπει να νιώθει ότι υπάρχει μέριμνα για όλους, ανθρώπους, φυσικό περιβάλλον, ζώα και υποδομές.

Γενικά, οι πολίτες της Θεσσαλονίκης πρέπει να αντιλαμβάνονται ότι γίνονται σεβαστές οι ανάγκες τους και ότι υπάρχει ενδιαφέρον για ένα καλύτερο αύριο στην αστική ζωή!

Με σεβασμό στον άνθρωπο και αγάπη για την πόλη,

ΒΛΑΧΟΣ ΦΩΤΙΟΣ

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα