Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo Θέμα«Βούλιαξε» ξανά ο Βόλος, χωρίς ρεύμα το 80% της πόλης - Στο...

«Βούλιαξε» ξανά ο Βόλος, χωρίς ρεύμα το 80% της πόλης – Στο στόχαστρο της κακοκαιρίας και πάλι η Θεσσαλία(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Συναγερμός έχει σημάνει στον Βόλο, καθώς ο Κραυσίδωνας υπερχείλισε και «έσπασε» λόγω της κακοκαιρίας Elias, πλημμυρίζοντας σπίτια και παρασύροντας αυτοκίνητα.

Ο Κραυσίδωνας «έσπασε» στο ύψος της γέφυρας του ΟΣΕ και στο ύψος της οδού Ζάχου με Λόρδου Βύρωνος, με αποτέλεσμα τεράστιοι τόνοι νερού να διοχετεύονται μέσα στους δρόμους της πόλης ενώ η κατάσταση αναμένεται να επιδεινωθεί καθώς μετεωρολογικές προβλέψεις θέλουν την καταιγίδα να μην κοπάζει τις επόμενες ώρες.

Δείτε βίντεο:

 

Χωρίς ρεύμα το μεγαλύτερο μέρος του Βόλου

Χωρίς ρεύμα το μεγαλύτερο μέρος του Βόλου
Ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος μίλησε νωρίτερα στο protothema.gr και δήλωσε: «Το 80 τοις εκατό της πόλης έχει βυθιστεί στο σκοτάδι, έχει κοπεί το ρεύμα. Κουράστηκε ο κόσμος με τις πλημμύρες, πάλι βάρκες χρειαζόμαστε για να κυκλοφορήσουμε. Είναι δραματική η κατάσταση. Έχω ξεμείνει με το αμάξι, δεν μπορώ να βγω από το αυτοκίνητο γιατί η στάθμη του νερού ανεβαίνει και περιμένω φορτωτή να έρθει να με πάρει. Η Μακρινίτσα έχει αποκοπεί, ο δρομος έγινε γκρεμός, δεν υπάρχει επικοινωνία με τους κατοίκους, πρέπει να κινδυνεύουν οι άνθρωποι εκεί».

Εγκλωβίστηκε στον Κραυσίδωνα δημοσιογράφος της ΕΡΤ 

Εγκλωβισμένη στον Κραυσίδωνα στον Βόλο είναι η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Φρόσω Παύλου, μαζί με τον τεχνικό της, λόγω της κακοκαιρίας Elias. Η δημοσιογράφος ετοιμαζόταν να μεταδώσει ρεπορτάζ στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.

Σε δηλώσεις της μάλιστα, στην ΕΡΤ είπε: «Είμαστε δίπλα από το ποτάμι που έσπασε και περιμένουμε μέσα στα σκοτάδια. Περιμένουμε με υπομονή να έρθουν να μας πάρουν. Είμαστε εγώ και ο τεχνικός».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα