Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΒΙΝΤΕΟ - Τι λέει αποκλειστικά στο Seleo.gr ο αδερφός του 43χρονου που...

ΒΙΝΤΕΟ – Τι λέει αποκλειστικά στο Seleo.gr ο αδερφός του 43χρονου που πέθανε αβοήθητος στο Παπανικολάου

Ανείπωτη θλίψη για τον 43χρονο, ο οποίος κατέληξε αβοήθητος τα ξημερώματα της 1ης Απριλίου σε μια καρέκλα στα επείγοντα του νοσοκομείου «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη, ενώ οι γιατροί του είχαν δώσει εξιτήριο.
Συγκλονίζει ο αδερφός του 43χρονου μιλώντας στο Seleo.gr.

«Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε ανέφερε ότι πονάει το πόδι του, εμείς ήμασταν εκτός Θεσσαλονίκης, και τον παροτρύναμε να τηλεφωνήσει στο νοσοκομείο και να έρθει τον παραλάβει το ΕΚΑΒ, έτσι κι έγινε. Τηλεφώνησε κι ήρθε το ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο Παπανικολάου» ,ανέφερε ο Ανδρέας Καμπάκας και πρόσθεσε ότι δήλωσε στα στοιχεία του ο αδερφός του, όταν έφτασε στο Παπανικολάου και στη συνέχεια τον παρέλαβε μία συνοδός του νοσοκομείου και τον πήγε σε χειρούργο γιατρό.

«Κατά την εξέταση στον χειρούργο διαπιστώθηκε ότι δεν χρήζει νοσηλείας και του υπογράφει ένα χαρτί να αποχωρήσει από τον χώρο», τόνισε ο κ. Κάμπακας. Στη συνέχεια όπως αναφέρει στο Seleo.gr, κ. Κάμπακας, o αδερφός του, δεν ήθελε να φύγει από το νοσοκομείο, καθώς συνέχιζε να μην αισθάνεται καλά και να πονάει. «Υπήρξε διαμάχη με τον γιατρό γιατί δεν ήθελε να φύγει και φώναξαν τους άνδρες της εταιρείας σεκιούριτι, οι οποίοι του ζήτησαν να αποχωρήσει από τον χώρο», ανέφερε ο αδερφός του 43χρονου. Ο άτυχος 43χρονος, παρέμεινε στο νοσοκομείο, και περίμενε στο σαλόνι έξω από τα επείγοντα, όπου μετά από σχεδόν 11ώρες βρέθηκε νεκρός στην καρέκλα του νοσοκομείου. Την ίδια ώρα, φως στα αίτια του θανάτου του 43χρονου, αναμένεται να ρίξουν οι ιστοπαθολογικές εξετάσεις.

Δείτε τις αποκλειστικές δηλώσεις του Ανδρέα Καμπάκα στο Seleo.gr.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα