Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠεριβάλλονpets-seleoΒΙΝΤΕΟ - ΣΟΚ: Άνδρας στη Θεσσαλονίκη σκοτώνει αδέσποτα σκυλιά (Προσοχή- Σκληρές εικόνες)

ΒΙΝΤΕΟ – ΣΟΚ: Άνδρας στη Θεσσαλονίκη σκοτώνει αδέσποτα σκυλιά (Προσοχή- Σκληρές εικόνες)

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί βίντεο που κυκλοφορεί στο Youtube,  στο οποίο απεικονίζεται ένας άνδρας στη Περαία,  Θεσσαλονίκης,  να σκοτώνει σκυλιά με φόλες.

Στο βίντεο που ανήρτησε  στο Youtube, στις 22 Μαρτίου , ο χρήστης με το όνομα ”doghunt thessaloniki”, απεικονίζεται ο ίδιος  να δηλητηριάζει με φόλες και να σκοτώνει δύσμοιρα σκυλιά στον Δήμο Θερμαϊκού.

Μάλιστα, ο ίδιος -χωρίς κανέναν ίχνος ντροπής και συμπόνιας προς τα ζώα  – σπεύσει να γράψει στα σχόλια κάτω από το βίντεο του στο Youtube, ”Ευχαριστώ για την υποστήριξη.  Την επόμενη φορά θα καταστρέψω μερικά παράσιτα στην οδό Ανθέων όπου ζω”.

Το βίντεο -που περιέχει σκληρές εικόνες- δείχνει αρχικά  σκυλιά στην περιοχή της Περαίας,μετά  η κάμερα γυρνάει προς τον ίδιο και τότε στο βίντεο αναγράφεται στα αγγλικά η εξής φράση: ”Θα λύσω το πρόβλημα”.

Στο βίντεο διακρίνεται ο άνδρας να βάζει φαγητό για τα σκυλιά σε μπολάκια, ενώ μετά στο βίντεο που σοκάρει δείχνει ένα σκύλο  να υποφέρει μετά από τη δηλητηρίαση. Ο ίδιος σπεύδει και να αναφέρει  ΚΑΙ τις μάρκες από τα φυτοφάρμακα που χρησιμοποιεί για τη θανάτωση των ζώων.   Για το εν λόγω βίντεο  έχει ήδη ενημερωθεί το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, αλλά και φιλοζωικές της πόλης.

(Προσοχή σκληρές εικόνες)

 

 

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα