Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΒιασμός και εκπόρνευση 12χρονης: «Γνώριζα την ηλικία της, ήξερε και η μάνα...

Βιασμός και εκπόρνευση 12χρονης: «Γνώριζα την ηλικία της, ήξερε και η μάνα της» – Οι προκλητικές απολογίες

«Η μητέρα της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού στον Κολωνό γνώριζε τι συνέβαινε με την κόρη της», είπε στην απολογία του στην ανακρίτρια, την Τετάρτη, ο 53χρονος, Ηλίας Μίχος.

Ο 53χρονος κατηγορούμενος δεν αρνείται ότι έδινε χρήματα στη μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του φέρεται να είπε: «Είχα δώσει 300 ευρώ στη μητέρα, γιατί είχε οικονομικά προβλήματα».

Ο κατηγορούμενος φέρεται να εξέφρασε την άποψη ότι η μητέρα γνώριζε τι συνέβαινε με το παιδί της. Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χρονος αναφέρθηκε σε χρηματικά ποσά που έδινε στην ανήλικη.

«Όταν είχα ρωτήσει τη μικρή τι της έλεγε η μητέρα της που την έβλεπε να γυρίζει αργά στο σπίτι με 50ευρα, μου είχε απαντήσει: “Της έχω πει ότι φροντίζω μία γιαγιά”. Μου είχε πει ότι πριν από μένα είχε πάει και με άλλους και της έδιναν 50 με 100 ευρώ. Από το Μάιο έως τον Αύγουστο είχα βρεθεί 4-5 φορές με την ανήλικη. Αυτή μου έστελνε μηνύματα και μου έγραφε να παίρνω τη μαμά της τηλέφωνο και να της λέω “στείλε την κόρη σου να με βοηθήσει”, γιατί τσακωνόταν μαζί της. Γνώριζα την ηλικία της, αλλά φαινόταν μεγαλύτερη. Πιστεύω ότι η μητέρα γνώριζε τι συνέβαινε».

Η προκλητική απολογία του 42χρονου

Ο 42χρονος, ο οποίος φέρεται να έχει παραδεχθεί ότι επ’ αμοιβή είχε σεξουαλικές επαφές με την ανήλικη, σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε στην απολογία του: «Η 12χρονη με προκαλούσε, είχαμε βρεθεί πίσω από τα ΚΤΕΛ του Κηφισού. Δεν έχω καμία σχέση με τον συγκατηγορούμενό μου. Το παιδί με πίεζε να βρισκόμαστε. Έχω βρεθεί μαζί της λίγες φορές».

Πληροφορίες από το περιβάλλον της 37χρονης μητέρας, που κατηγορείται ότι εξέδιδε τη 12χρονη κόρη της, αναφέρουν ότι δίπλα της έχει όλα τα παιδιά της, τα οποία αγωνιούν για την τύχη της.

Η μητέρα φέρεται να επικαλείται μηνύματα που είχε στείλει στον 53χρονο, τα οποία δείχνουν ότι έπεσε από τα σύννεφα όταν έμαθε όσα είχαν γίνει. Σε αυτά, φέρεται να του γράφει: «Με κατέστρεψες, σου εμπιστεύτηκα το παιδί μου. Είσαι παιδεραστής, ανώμαλος. Δεν θα τη γλυτώσεις. Θα τα πω στη γυναίκα σου…».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα