Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΒιασμός Θεσσαλονίκη: Τα στοιχεία που περιμένουν οι Αρχές - Το DNA και...

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Τα στοιχεία που περιμένουν οι Αρχές – Το DNA και τα τηλέφωνα

Τριάντα οκτώ ημέρες μετά την καταγγελία της Γεωργίας Μπίκα για τον βιασμό της στη σουίτα 602 του πεντάστερου ξενοδοχείου, ο φάκελος της υπόθεσης παραμένει στα χέρια της αρμόδιας ανακρίτριας η οποία καθημερινά συλλέγει στοιχεία για να εξακριβωθούν όλες οι πτυχές το τι έγινε ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.
Μένουν τα αποτελέσματα από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου όλων των εμπλεκομένων προσώπων ενώ στα εργαστήρια της αστυνομίας θα ανοιχθούν και τα βίντεο αν υπάρχουν. Η πλευρά της Γεωργίας κάνει λόγο για παραλείψεις από την πλευρά των αρχών που οδήγησαν σε ένα αποτέλεσμα των τοξικολογικών εξετάσεων που δεν δείχνει πως ακριβώς ήταν η κοπέλα εκείνο το βράδυ καθώς όπως καταγγέλλει τις πήραν δείγμα ούρων 18 ώρες μετά τον καταγγελλόμενο βιασμό, με ουροσυλλέκτες που η ίδια μάλιστα αγόρασε από φαρμακείο το οποίο έψαχνε επι 40 λεπτά.

Ο ιατροδικαστής και τεχνικός σύμβουλος της Γεωργίας Δημήτρης Γαλεντέρης είχε δηλώσει στο Newpost ότι οι αρχές δεν έλαβαν δείγμα DNA από τη σουίτα όπως έπρεπε να κάνουν καθώς θεωρείται τόπος εγκλήματος. Ο δικηγόρος της Γεωργίας Αθανάσιος Ζιώγας μετά τις τελευταίες εξελίξεις είχε δηλώσει ότι ο πραγματικός αγώνας του κοριτσιού τώρα αρχίζει και ότι στο τέλος θα λάμψει η αλήθεια.

Ο κατηγορούμενος επιχειρηματίας από την πλευρά του νιώθει δικαιωμένος με το αποτέλεσμα των τοξικολογικών εξετάσεων και επιμένει στην αρχική του θέση ότι δεν υπήρξε βιασμός.Οι καταθέσεις όλων των μαρτύρων αναμένεται να ολοκληρωθούν τις επόμενες ημέρες ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις στο αν υπήρχε ομαδικός βιασμός ή όχι.Από το DNA πάντως προκύπτει μόνο η παρουσία ενός ακόμη άνδρα και η πλευρά της Γεωργίας θα ζητήσει περαιτέρω διερεύνηση αυτού του ευρήματος.

Πηγή:Newpost.gr

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα