Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΒιασμός Θεσσαλονίκη - Ραγδαίες εξελίξεις: Οι καταθέσεις, οι νέες καταγγελίες και τα...

Βιασμός Θεσσαλονίκη – Ραγδαίες εξελίξεις: Οι καταθέσεις, οι νέες καταγγελίες και τα πρόσωπα κλειδιά

Ένας ένας οι καλεσμένοι στο πάρτι της Πρωτοχρονιάς στο πεντάστερο ξενοδοχείο στη Δυτική Θεσσαλονίκη καταθέτουν στην ανακρίτρια για τα όσα έγιναν το συγκεκριμένο βράδυ στο δωμάτιο 401.

Συνολικά έχουν καταθέσει 17 άτομα. Ανάμεσά τους ο άνθρωπος που προσκάλεσε την Γεωργία στο πάρτι αλλά και ο άνθρωπος που ήταν από το πρωί μέχρι το τέλος στο πάρτι.

Η ανακρίτρια μέσα από τις καταθέσεις όλων όσων βρέθηκαν εκεί μεταξύ των οποίων της 24χρονης και του κατηγορούμενου θα ολοκληρώσει λεπτό λεπτό τι έγινε το επίμαχο διάστημα δηλαδή μετά τις 3.30 το πρωί της Πρωτοχρονιάς. Είναι το σημείο όπου η κοπέλα αποχωρεί από το πάρτι με τη φίλη της και επιστρέφει κλείνει δωμάτιο και μπαίνει στο ασανσέρ.

Οι νέες καταγγελίες
Τα τηλέφωνα στη Θεσσαλονίκη έχουν πάρει φωτιά. Τουλάχιστον δύο κοπέλες περιγράφουν παρόμοιες καταστάσεις με άντρα που είναι και στην υπόθεση της Γεωργίας. Και οι δύο κοπέλες ετοιμάζονται να καταθέσουν στην εισαγγελία.

Ο κοινός παρονομαστής σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newpost δεν είναι μόνο ο άντρας αλλά και ο τρόπος που εξελίχθηκαν τα πράγματα. Όπως στην περίπτωση της Γεωργίας η κοπέλα ισχυρίζεται ότι από ένα σημείο και μετά έσβησαν όλα το ίδιο ισχυρίζονται και οι δύο κοπέλες
Η Υπόθεση της Γεωργίας τις όπλισε με θάρρος για να μιλήσουν για τα όσα έζησαν πριν από λίγα χρόνια.

Οι τοξικολογικές μέσω …Ελβετίας
Ο πολυπόθητος φάκελος με τις τοξικολογικές αναμένεται να φθάσει στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης που χειρίζεται την υπόθεση. Ο προϊστάμενος της ιατροδικαστής έχει ενημερώσει προφορικά την δικαστική λειτουργό για το ταξίδι των τοξικολογικών εξετάσεων της κοπέλας στην Ελβετία και γιατί έκρινε σκόπιμο να γίνει έλεγχος και από αυτό το εργαστήριο που θεωρείται εξειδικευμένο.

Ιατροδικαστές πάντως στην Ελλάδα εκφράζουν απορία για το …ταξίδι των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης καθώς θεωρούν ότι ειδικά το εργαστήριο του ΑΠΘ είναι ένα από τα καλύτερα στην Ελλάδα ενώ αν υπήρχε ανάγκη για περαιτέρω διερεύνηση θα μπορούσαν να αποσταλούν σε άλλα εργαστήρια εντός της Ελλάδας.

 

Πηγή: Newspost.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα