Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΒασίλης Καρράς: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του - Την Τετάρτη η...

Βασίλης Καρράς: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του – Την Τετάρτη η κηδεία του «άρχοντα της νύχτας»

Ο Βασίλης Καρράς ή αλλιώς ο «άρχοντας της νύχτας» έφυγε χθες (24/12) από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών, σκορπώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό και μη κόσμο.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής έδινε «μάχη» με σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο. Η σορός του, όπως αναφέρει η επίσημη σελίδα «Σύλλογος Φίλων Βασίλη Καρρά» θα τεθεί αύριο, Τρίτη (26/12) σε λαϊκό προσκύνημα στη Θεσσαλονίκη.

Η σχετική ανάρτηση
«Τέλος εποχής…

Η αυλαία έπεσε για τον μεγαλύτερο Έλληνα λαϊκό τραγουδιστή της εποχής μας! Το απόγευμα της 24ης Δεκεμβρίου του 2024 παραμονή Χριστουγέννων ο αγαπημένος μας Βασίλης Καρράς μας άφησε για πάντα.Απο σήμερα ο καλλιτέχνης που όλοι λατρέψαμε θα βρίσκεται παρέα με άλλους μεγάλους, με τον Στράτο, τον Στέλιο, τη Ρίτα, τον Νίκο Παπάζογλου, τον Δημήτρη Μητροπάνο… ακόμα και με τον Παντελή!

Η απώλεια του Βασίλη είναι μεγάλη και δυσαναπλήρωτη μα θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να ξεπεράσουμε το σόκ και να στηρίξουμε την οικογένειά του! Ο Βασίλης Καρράς υπήρξε πέρα απο καλός τραγουδιστής ένας σπουδαίος άνθρωπος που βοήθησε πολύ κόσμο εντός και εκτός δουλειάς..! Δοτικός και γενναιόδωρος στη δουλειά και στη ζωή,στους συνεργάτες και στον απλό κόσμο.

Ο Βασίλης δεν επεδίωξε ποτέ την αυτοπροβολή, δεν έβαλε ποτέ τον εαυτό του πάνω απο συναδέλφους παλιούς και νέους.Ηταν απο τους καλλιτέχνες που όχι μόνο δεν κρατούσε τον κόσμο σε απόσταση αλλά που επεδίωκε την επαφή μαζί του. Γι’αυτό με δική του παρότρυνση γεννήθηκε και γιγαντώθηκε ένα απο τα μεγαλύτερα fan club στην Ελλάδα αν όχι το μεγαλύτερο και η πόρτα και η αγκαλιά του ήταν πάντα ανοιχτές!!! Ξημερωβραδιάζαμε στα καμαρίνια κι εκείνος οταν μας έβλεπε έλεγε καλώς τα παιδιά μου!!!

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα