Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΒίντεο ντοκουμέντο από το ριφιφί σε πρακτορείο της Θεσσαλονίκης - Ο δράστης...

Βίντεο ντοκουμέντο από το ριφιφί σε πρακτορείο της Θεσσαλονίκης – Ο δράστης μπήκε με… έρπειν!

Βίντεο ντοκουμέντο από την διάρρηξη με τη μέθοδο του ριφιφί που σημειώθηκε τα ξημερώματα σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών της δυτικής Θεσσαλονίκης,

εξασφάλισε και δημοσιεύει το protothema.gr.

Όπως φαίνεται στο υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας της επιχείρησης, φορώντας μάσκα full face και γάντια στα χέρια, ο δράστης μπαίνει με έρπειν λίγο με τις 02.00 από την τρύπα που κατάφερε να ανοίξει νωρίτερα στον τοίχο του διπλανού καταστήματος – το οποίο βρίσκεται εκτός λειτουργίας και κάθετε δώδεκα ολόκληρα λεπτά μέσα στο κατάστημα τυχερών παιχνιδιών.

Πεσμένος στα γόνατα καταφέρνει να εντοπίσει το χρηματοκιβώτιο, να το τραβήξει μέσα από την τρύπα και να γίνει… καπνός. Η λεία του ανέρχεται περίπου στα 7.000 ευρώ και αφορά μετρητά που υπήρχαν στο χρηματοκιβώτιο, λαχεία και τυχερά δελτία.

thess_rififi_in__7_
thess_rififi_in__11_
thess_rififi_in__8_
thess_rififi_in__10_
thess_rififi_in__9_

Όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, ο δράστης πρώτα διέρρηξε το δίπλα κατάστημα που είναι εκτός λειτουργίας και στη συνέχεια το δικό του κατάστημα, ενώ φέρεται πως γνώριζε πάρα πολύ καλά τι έκανε καθώς βρήκε αμέσως το χρηματοκιβώτιο. «Άνοιξαν τρύπα στη γυψοσανίδα, έκοψαν τα δύο μεταλλικά πάνελ και μπήκαν από το δίπλα κατάστημα. Μόλις μπήκε μέσα ξυλωσε το χρηματοκιβώτιο και όλη η ζημιά ανέρχεται στα 6.100 ευρώ», αναφέρει, τονίζοντας ότι ο συναγερμός της επιχείρησης δεν χτυπησε καθώς ο δράστης μπήκε στα γόνατα μέσα από την τρύπα και καθ’ολη τη διάρκεια έμεινε χαμηλά κάτω από τον πάγκο και δεν σηκώθηκε ούτε για μια στιγμή για να τον πιάσει ο συναγερμός.

20221011_111927

 

thess_rififi_in__2_
thess_rififi_in__4_
thess_rififi_in__6_
thess_rififi_in__1_

«Ηταν σίγουρα μελετημένο καθώς ο δράστης ήξερε ακριβώς που να χτυπήσει και πως να κινηθεί», σημειώνει.

Την υπόθεση έρευνα το Τμήμα Ασφαλείας Παύλου Μελά, ενώ οι αστυνομικοί εξετάζουν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της επιχείρησης και διπλανων καταστημάτων.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα