Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΒέροια: Συνελήφθη άνδρας που διέρρηξε δεκατρία καταστήματα μέσα σε έναν μήνα

Βέροια: Συνελήφθη άνδρας που διέρρηξε δεκατρία καταστήματα μέσα σε έναν μήνα

Στην σύλληψη ενός άνδρα, ο οποίος είχε πραγματοποιήσει δεκατρείς κλοπές και διαρρήξεις καταστημάτων σε διάστημα ενός μήνα στην Βέροια προχώρησαν την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου οι αστυνομικές αρχές.

Συγκεκριμένα μετά από συντονισμένες ενέργειες οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, εντόπισαν τον άνδρα, ο οποίος νωρίτερα διαπιστώθηκε ότι επιβαίνοντας σε όχημα που οδηγούσε συνεργός του, διέρρηξε κατάστημα αφαιρώντας χρηματικό ποσό και διάφορα προϊόντα. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στη νόμιμη κάτοχό τους, ενώ ο συνεργός του εντοπίστηκε λίγο αργότερα σε περιοχή της Ημαθίας, όπου και συνελήφθη.

Από την έρευνα των αστυνομικών αρχών προέκυψε ότι ο πρώτος δράστης, δρώντας κυρίως τις μεταμεσονύχτιες ώρες, διέπραττε συστηματικά κλοπές από καταστήματα, σπάζοντας τις τζαμαρίες ή παραβιάζοντας τις πόρτες των καταστημάτων. Μάλιστα από την μέχρι στιγμής έρευνα εξακριβώθηκε ότι τον τελευταίο μήνα διέρρηξε συνολικά δέκα καταστήματα, αφαιρώντας χρηματικό ποσό, προϊόντα και άλλα αντικείμενα. Επίσης το ίδιο χρονικό διάστημα αφαίρεσε τραπεζοκαθίσματα, από εξωτερικό χώρο δύο καταστημάτων.
Η αξία των κλοπιμαίων ξεπερνά τις -9.000- ευρώ, σύμφωνα με δηλώσεις των παθόντων.
Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε, καθώς και ένα κατσαβίδι.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις. Οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους δικογραφία αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα