Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΒέροια: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 19χρονου Άλκη (ΦΩΤΟ)

Βέροια: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 19χρονου Άλκη (ΦΩΤΟ)

Σε κλίμα οδύνης πραγματοποιείται σήμερα η κηδεία του 19χρονου Άλκη στη Βέροια, φιλάθλου του Άρη, ο οποίος έχασε τη ζωή του από τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην περιοχή Χαριλάου.

Η νεκρώσιμος ακολουθία του αδικοχαμένου Άλκη θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στα κοιμητήρια της Βέροιας, στην πόλη που έζησε πολλά χρόνια μαζί με τον πατέρα του. Ο κόσμος που πηγαίνει στην εκκλησία, κρατάει λευκά γαρύφαλλα στη μνήμη του 19χρονου φιλάθλου. Μάλιστα, αρκετές είναι οι ομάδες και οι σύνδεσμοι που έχουν στείλει στεφάνι.

Τραγικές φιγούρες οι συγγενείς του, οι οποίοι φτάνουν στην εκκλησία υποβασταζόμενοι, καθώς δεν μπορούν να συλλάβουν το γεγονός ότι δεν θα ξαναδούν το παιδί τους.

 

Ο Άλκης ήταν φοιτητής στο Οικονομικό Τμήμα του ΑΠΘ και σήμερα θα έδινε εξετάσεις σε ένα από τα μαθήματα της σχολής. Στη μνήμη του, το έδρανο θα μείνει άδειο ενώ ο Νίκος Παπαϊωάννου, πρύτανης του πανεπιστημίου, δήλωσε στην ΕΡΤ ότι το κενό έδρανο θα έχει και μια κόλλα λευκή για τον αδικοχαμένο 19χρονο.

  

Συγκλονίζουν τα μηνύματα των φιλάθλων που αφήνουν κασκόλ και σημειώματα στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Άλκης. Συγκεκριμένα, ένας φίλαθλος άφησε ένα κασκόλ του ΠΑΟΚ και έγραψε σε σημείωμα «δε γυρνάς πίσω. Δεν ξαναπατάω γήπεδο. Τους σιχάθηκα. Σιχαθείτε τους και αγαπήστε τις ιδέες σας όχι τα γούστα τους».

Πηγή φωτό: newsit.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα