Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΑυξημένα μέτρα της Τροχαίας στη Θεσσαλονίκη

Αυξημένα μέτρα της Τροχαίας στη Θεσσαλονίκη

Αυξημένα μέτρα λαμβάνει από σήμερα Μεγάλη Πέμπτη και έως τις 2 Μαΐου, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, λόγω της αναμενόμενης αυξημένης κίνησης οχημάτων προς και από την ύπαιθρο, τόσο κατά μήκος του Εθνικού και Επαρχιακού οδικού δικτύου όσο και σε βασικούς οδικούς άξονες στις εξόδους – εισόδους της πόλης.

Η Τροχαία επισημαίνει ότι στόχος είναι η ασφαλής μετακίνηση των εκδρομέων και η πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων. Εκτός των συνηθισμένων ελέγχων που θα πραγματοποιούνται σε εμφανείς θέσεις για την αποτροπή διάπραξης παραβάσεων, έλεγχοι θα πραγματοποιούνται και με τη χρήση συμβατικών υπηρεσιακών οχημάτων, με σκοπό τον συνετισμό των οδηγών και τη δημιουργία κλίματος συνειδητής συμμόρφωσης.

Η Τροχαία συστήνει στους οδηγούς να μην αναπτύσσουν υπερβολική ταχύτητα, να μην καταναλώνουν οινοπνευματώδη ποτά, όταν πρόκειται να οδηγήσουν, να μην επιχειρούν επικίνδυνες – αντικανονικές προσπεράσεις, να χρησιμοποιούν οπωσδήποτε ζώνη ασφαλείας και προστατευτικό κράνος και, σε κάθε περίπτωση, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Για την περιοχή του Νομού Θεσσαλονίκης, κατά την περίοδο των εορτών του Πάσχα, θα ισχύσουν οι ακόλουθοι περιορισμοί στην κίνηση των φορτηγών αυτοκινήτων:

-Τη Μεγάλη Πέμπτη (21-04-2022), ώρες 15.00΄-22.00΄ και τη Μεγάλη Παρασκευή (22-04-2022) ώρες 06.00΄- 16.00΄, στο ρεύμα εξόδου της Ε.Ο. Θεσ/νίκης – Ν. Μουδανιών (από την αερογέφυρα Θέρμης εώς τον κόμβο Ν. Μουδανιών), στο ρεύμα εξόδου της Ε.Ο. Θεσ/νίκης – Καβάλας, καθώς επίσης και στην Ε.Ο. Θεσ/νίκης – Πολυγύρου, (Ε.Ο.16), από την αερογέφυρα Θέρμης έως τα όρια της Π.Ε. Θεσσαλονίκης (κόμβος Αγίας Αναστασίας).

-Τη Δευτέρα Του Πάσχα (25-04-2022) ώρες 12.00΄-22.00΄ στο ρεύμα εισόδου της Ε.Ο. Ν. Μουδανιών – Θεσ/νίκης (από τον κόμβο Ν. Μουδανιών μέχρι την αερογέφυρα Θέρμης), στο ρεύμα εισόδου της Ε.Ο. Καβάλας – Θεσ/νίκης (από τη Χ/Θ 97+550) μέχρι το 11ο χλμ. (Χ/Θ 11+340) αυτής, καθώς και στην Ε.Ο. Θεσ/νίκης – Πολυγύρου (Ε.Ο. 16), από τα όρια της Π.Ε. Θεσσαλονίκης (κόμβος Αγίας Αναστασίας) έως την αερογέφυρα Θέρμης.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα