Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΑτρόμητη ιδιοκτήτρια κάβας στη Θεσσαλονίκη - Έδιωξε ληστή πετώντας του μπουκάλια (Βίντεο)

Ατρόμητη ιδιοκτήτρια κάβας στη Θεσσαλονίκη – Έδιωξε ληστή πετώντας του μπουκάλια (Βίντεο)

Τον ληστή που εισέβαλε στην επιχείρηση  της έστρεψε σε φυγή μία ατρόμητη – όπως αποδείχθηκε – ιδιοκτήτρια κάβας στη Θεσσαλονίκη.

Ο ληστής εισέβαλε στην κάβα οπλισμένος, όμως τα βρήκε… σκούρα με την 62χρονη ιδιοκτήτρια, η οποία όχι μόνο δεν  τον φοβήθηκε, αλλά τον έκανε να το βάλει στα πόδια.  Η  62χρονη ξεκίνησε να του πετάει το ένα μπουκάλι μετά το άλλο.

«Έβγαλε το πιστόλι και μου είπε θα σε πυροβολήσω, δώσε μου λεφτά, δεν έχω να φάω», είπε η ιδιοκτήτρια.  Ούτε το πιστόλι του όμως, ούτε οι απειλές του την πτόησαν, «πήρα δεύτερο μπουκάλι το πετάω και δεν φεύγει. Παίρνω άλλο μπουκάλι το πετάω, τρέχω από πίσω του το σηκώνω το πετάω, σπάει κι εκείνος έφυγε», ανέφερε.

Η 62χρονη, σύμφωνα  με το ρεπορτάζ του Alpha,  πήρε το τηλέφωνο για να καλέσει την αστυνομία. Εκείνος κάνει κίνηση να της το αρπάξει, όμως εκείνη απτόητη τον απείλησε με ένα σφυρί που είχε μπροστά της. Στην συνέχεια κατάλαβε πως το πιστόλι του δράστη δεν ήταν λειτουργικό, όπως είπε η ίδια, και βγήκε από το ταμείο πετώντας του μπουκάλια.Ο δράστης στην συνέχεια μπήκε στο αυτοκίνητο που είχε παρκάρει απ’ έξω και τράπηκε σε φυγή.Όμως η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τα χαρακτηριστικά του και συνελήφθη.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο. 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας

 


 

Διαβάστε Ακόμα