Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΑταλάντα - Φιορεντίνα: Προγνωστικά (02/06/24)

Αταλάντα – Φιορεντίνα: Προγνωστικά (02/06/24)

Η τελευταία αναμέτρηση της φετινή Serie A είναι το Αταλάντα – Φιορεντίνα και στο Betmarket θα βρείτε τα προγνωστικά (02/06/24).

Αταλάντα – Φιορεντίνα

Ανάλυση Αταλάντα

Η Αταλάντα κατέκτησε το Europa League, κερδίζοντας τη Μπάγερ Λεβερκόυζεν (3-0) και βρίσκεται ίσως στην καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Μετά τον ευρωπαϊκό τίτλο κι ενώ όλοι περίμεναν να… χαριστεί στην Τορίνο, αυτή δεν πάτησε φρένο κι επικράτησε με 3-0, δείχνοντας πως έχει ως στόχο την τριάδα στο πρωτάθλημα, κάτι που θα καταφέρει αν κερδίσει σήμερα.

Όσον αφορά την εντός έδρας παρουσία της, μετρά έξι σερί νίκες, εκ των οποίων σκόραρε σε όλες από τουλάχιστον δύο τέρματα και σε τρεις από τις τέσσερις πιο πρόσφατες δεν δέχθηκε γκολ.

Ανάλυση Φιορεντίνα

Η Φιορεντίνα είναι πλήρως απογοητευμένη από την ήττα στον τελικό του Conference League και αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, ενώ δεν έχει κανένα απολύτως ενδιαφέρον για τη σημερινή αναμέτρηση. Η έξοδος στην Ευρώπη έχει ήδη εξασφαλιστεί, καθώς κατέκτησε την όγδοη θέση.

Ο Ιταλιάνο αποχωρεί μόλις ολοκληρωθεί η σεζόν, ενώ γενικότερα η ομάδα ετοιμάζεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές. Όσον αφορά τις σημερινές απουσίες, εκτός είναι ο σημαντικός μέσος Μαντράγκορα.

Αταλάντα – Φιορεντίνα: Προγνωστικά (02/06/24)

Σε πολύ καλύτερη ψυχολογία οι γηπεδούχοι, οι οποίοι έχουν και το κίνητρο της τρίτης θέσης. Επιπλέον, και αγωνιστικά βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση, ενώ υπέρ τους είναι και ο παράγοντας έδρα. Συνεπώς, αρχικά κρατάμε τον άσο.

Μεγάλο όπλο της Αταλάντα είναι η επίθεση και γενικότερα είναι πολύ δραστήρια κι αποτελεσματική μπροστά, την ώρα που οι «Βιόλα» δεν έχουν συνέπεια στην άμυνα, αν και κι αυτοί επιθετικά είναι καλοί. Επομένως, περιμένουμε γκολ.

Όσον αφορά λοιπόν τα προγνωστικά στοιχήματος (02/06/24) του Αταλάντα – Φιορεντίνα, θα ποντάρουμε στο combo 1 & Over 2.5, που είναι σε απόδοση 1.95 στη Stoiximan.

Αταλάντα – Φιορεντίνα: Betmarket επιλογές

19:00, Αταλάντα – Φιορεντίνα: 1 & Over 2.5, σε απόδοση 1.95

 

Το Betmarket βρίσκεται ένα βήμα μπροστά και σας παρουσιάζει τις πιθανές διασταυρώσεις του EURO 2024.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα