Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΑσφάλεια αυτοκινήτου: Φτιάξε ένα συμβόλαιο σε λιγότερο από 1 ώρα!

Ασφάλεια αυτοκινήτου: Φτιάξε ένα συμβόλαιο σε λιγότερο από 1 ώρα!

Η ασφάλεια αυτοκινήτου πλέον είναι ευκολότερη και γρηγορότερα από ποτέ. Τώρα μπορείς να διαμορφώσεις το αποκλειστικά δικό σου συμβόλαιο σε λιγότερο από μία ώρα!

Ξέχνα την ασφάλεια αυτοκινήτου που ήθελε ατελείωτες ώρες έρευνας και υπολογισμών για να δεις αν τελικά σε συμφέρει. Πλέον μπορείς να βρεις γρήγορα το ιδανικό συμβόλαιο και να δεις την πραγματική τιμή, αλλά και τις αποζημιώσεις στην οθόνη του κινητού σου.

Δες πως θα φτιάξεις την δική σου ασφάλεια αυτοκινήτου σε λιγότερο από 1 ώρα:

Επισκέψου έναν aggregators

Οι aggregators είναι ουσιαστικά πλατφόρμες που συνεργάζονται με πλήθος εταιρειών και προσφέρουν μία σειρά από διαφορετικά συμβόλαια ασφάλειας αυτοκινήτου. Η χρήση τους είναι εντελώς δωρεάν για εσένα και σου προσφέρουν μία σειρά από αξιόπιστα και εύχρηστα εργαλεία που σου επιτρέπουν να δεις τιμές και να ενημερωθείς για τις παροχές της κάθε εταιρείας.

Δες τις τελικές τιμές

Καθώς σχεδιάζεις την ασφάλεια αυτοκινήτου θα διαπιστώσεις πως κάποιες εταιρείες χρεώνουν πιο ακριβά από άλλες κάποιες παροχές. Έτσι θα πρέπει να κοιτάς το τελικό κόστος πριν προχωρήσεις στη διαδικασία πληρωμής. Για να κερδίσεις χρόνο, απλά επέλεξε τις πρόσθετες καλύψεις ή απλά χρησιμοποίησε τα εργαλεία που αναφέρθηκαν παραπάνω για να συγκρίνεις real time τις τιμές.

Πρόσθεσε τα εκπτωτικά κριτήρια από την αρχή

Εάν έχεις κάποιον εκπτωτικό κωδικό ή άλλα κοινωνικά κριτήρια που σου εξασφαλίζουν σημαντική έκπτωση στην ασφάλεια αυτοκινήτου, ένταξε τα από την αρχή στην αναζήτηση σου. Έτσι θα έχεις την ευκαιρία να βρεις αμέσως τις εταιρείες που σου δίνουν φτηνότερες ασφάλειες.

Θέσε από την αρχή τις ανάγκες σου

Για να μην χάνεις χρόνο, αποφάσισε από την αρχή τη διάρκεια της ασφάλειας αυτοκινήτου σου. Για παράδειγμα μπορείς να πεις ότι πας για κάτι οικονομικό, άρα επιλέγεις να δεις μόνο τα ετήσια συμβόλαια ή να δοκιμάσεις μία εταιρεία με ένα 3μηνο ασφαλιστήριο. Αυτό θα σε βγάλει από τον κόπο να συγκρίνεις κόστος συμβολαίων ανά εταιρεία και χρόνο.

Απέφυγε τις άγνωστες εταιρείες

Η ασφάλεια αυτοκινήτου είναι συνώνυμη με την εγγύηση. Εάν δεν γνωρίζεις μία εταιρεία ή δεν είσαι σίγουρος για το αν είναι αξιόπιστη, δε χρειάζεται να κάνεις έρευνα. Παίξει στα σίγουρα και κάνε την επιλογή σου από μεγάλες και γνωστές εταιρείες που γνωρίζεις και έχουν εμπιστευτεί στο παρελθόν οι γνωστοί σου.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα