Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΑσπρόμαυρη παράνοια μετά το τέλος του αγώνα από τους ΠΑΟκτσήδες στη Φρανκφούρτη...

Ασπρόμαυρη παράνοια μετά το τέλος του αγώνα από τους ΠΑΟκτσήδες στη Φρανκφούρτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Στις αρχές της δεκαετίας του ’80 η, τότε μεγάλη, Άιντραχτ Φρανκφούρτης είχε αποκλείσει τον ΠΑΟΚ από τη συνέχεια του (πάλαι ποτέ) Κυπέλλου UEFA με τους Γερμανούς να κερδίζουν 2-0 στην έδρα τους, τον ΠΑΟΚ να απαντά με το ίδιο σκορ στην Τούμπα, αλλά να χάνει με 5-4 στα πέναλτι με τον Χρήστο Δημόπουλο να αστοχεί στην τελευταία εκτέλεση.

Σαράντα χρόνια αργότερα, ο Δικέφαλος πήρε την εκδίκηση του, όχι αποκλείοντας τους Γερμανούς, αλλά κερδίζοντας τους δύο φορές μάλιστα, στον όμιλο του Conference League και κατακτώντας πανάξια την πρώτη θέση στον όμιλο γεγονός που του επιτρέπει να κερδίσει έναν γύρο στη διοργάνωση πηγαίνοντας στους 16 της διοργάνωσης.

Με τον ΠΑΟΚ να έχει πολλούς περισσότερους οπαδούς στο πλευρό του από τα 3.000 εισιτήρια που πήρε επισήμως από την Άιντραχτ, το τελευταίο σφύριγμα του Πολωνού διαιτητή ήταν παράλληλα το έναυσμα για την ασπρόμαυρη γιορτή.

Κι όπως έχει καθιερωθεί εδώ και χρόνια, όλοι οι παίκτες βρέθηκαν στο ΠΑΟκτσήδικο πέταλο πανηγυρίζοντας με την ψυχή τους αυτήν την τεράστια επιτυχία.

 

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα