Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo Θέμα«Αριστοτεχνική» διάρρηξη ΑΤΜ στην Aσσηρο - Έκλεψαν μετρητά χωρίς να αποχρωματιστούν

«Αριστοτεχνική» διάρρηξη ΑΤΜ στην Aσσηρο – Έκλεψαν μετρητά χωρίς να αποχρωματιστούν

Διάρρηξη με άκρως επαγγελματικό τρόπο πραγματοποιήθηκε σήμερα πρώτες πρωινές ώρες σε μηχάνημα αυτόματης ανάληψης της τράπεζας Πειραιώς στην Ασσηρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lagadas.net, οι δράστες διέρρηξαν την είσοδο του Κοινοτικού Καταστήματος Ασσήρου, όπου βρίσκεται το μηχάνημα, και στη συνέχεια διέρρηξαν από την πίσω πλευρά το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χωρίς να προκαλέσουν την παραμικρή ζημία. Εμπειροι αστυνομικοί κάνουν λόγο για νέα τεχνογνωσία, καθώς πρώτη φορά ανοίγουν ΑΤΜ με αυτό τον τρόπο και ειδικοί εμπειρογνώμονες βρίσκονται στο σημείο για να ανιχνεύσουν τη νέα αυτή μέθοδο διάρρηξης.

Το περιστατικό συνέβη στις 5 το πρωί και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για σημαντικό χρηματικό ποσό. Τα χρήματα που κλάπηκαν δεν αποχρωματίστηκαν, καθώς καταστρέφονται με χρώμα μόνο στην περίπτωση ανατίναξης του μηχανήματος.

Το συγκεκριμένο ΑΤΜ έχει διαρρηχθεί άλλες δύο φορές κατά το παρελθόν. Το 2010 το έδεσαν και το αποκόλλησαν με τη βοήθεια ενός φορτηγού, ενώ το 2017 η διάρρηξη έγινε με τη βοήθεια συσκευής οξυγόνου.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα