Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΑπό θαύμα δεν κάηκαν σπίτια στην Επανομή (ΦΩΤΟ)

Από θαύμα δεν κάηκαν σπίτια στην Επανομή (ΦΩΤΟ)

Οι υπεράνθρωπες προσπάθειες των πυροσβεστών είχαν αίσιο τέλος στη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Δευτέρας 03 Οκτωβρίου στην Επανομή της Θεσσαλονίκης.

Η φωτιά που ξέσπασε λίγο πριν τις 19:00 το απόγευμα τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο και ευτυχώς η περιοχή γλίτωσε από μία μεγάλη καταστροφή.

Μεγάλο πρόβλημα για την πυροσβεστική και τα στενά δρομάκια με τις περιφράξεις που κατέληγαν σε αδιέξοδο απο διάφορα εξοχικά στο σημείο της φωτιάς.

H φωτιά έφτασε στις αυλές των σπιτιών και από θαύμα δεν κάηκαν περιουσίες γιατί ήταν καθαρές οι αυλές τους και σταματούσε η φωτιά έξω απο την αυλή. Κάποια απο αυτά είχαν στις αυλές τους και δεξαμενές πετρελαίου για τους καυστηρες θέρμανσης που ευτυχώς δεν πήραν φωτιά όπως αναφέρει στο fb post του o Μήττας Ηλίας, μέλος της ομάδας “Κίνηση Πολιτών Επανομής”.

“Τελικός απολογισμός καμένες αυλές και το τελευταίο οίκημα της κατασκήνωσης κοντά στη περίφραξη”, καταλήγει ο κος Μήττας.

 

Μπορεί να είναι εικόνα δέντρο και φύσηΜπορεί να είναι εικόνα φωτιά και εξωτερικοί χώροιΜπορεί να είναι εικόνα δέντρο και φύσηΜπορεί να είναι εικόνα φωτιά και εξωτερικοί χώροιΜπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, δέντρο και εξωτερικοί χώροιΜπορεί να είναι εικόνα δέντρο και εξωτερικοί χώροιΜπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροιΜπορεί να είναι εικόνα φωτιά και εξωτερικοί χώροι

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα