Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΑποζημίωση 700.000 ευρώ στην οικογένεια της μεσίτριας που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη

Αποζημίωση 700.000 ευρώ στην οικογένεια της μεσίτριας που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη

Αποζημίωση ύψους 700.000 ευρώ επιδίκασε η δικαιοσύνη στους συγγενείς της 36χρονης μεσίτριας που βρήκε τραγικό θάνατο όταν δολοφονήθηκε από ειδικευμένο αγγειοχειρουργό στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Το έγκλημα είχε σημειωθεί μέσα σε νοσοκομείο όπου είχε πάει η γυναίκα για προγραμματισμένη ραντεβού. Ο αγγειοχειρουργός έχει ήδη καταδικαστεί σε ισόβια για την υπόθεση που «πάγωσε» το πανελλήνιο τον Απρίλιο του 2017.

Η 36χρονη μητέρα τριών παιδιών είχε αφήσει την τελευταία της πνοή μέσα σε εγκαταλελειμμένη αίθουσα του νοσοκομείου, όπου είχε πάει για προγραμματισμένη αισθητική επέμβαση για κυρσούς. Ο ειδικευμένος αγγειοχειρουργός τις έκανε θεραπείες με ενέσεις και της χορήγησε αναισθητικές ουσίες χωρίς να γνωρίζει τη δοσολογία, με αποτέλεσμα η γυναίκα να πεθάνει.

Ωστόσο, όχι μόνο δεν κάλεσε για βοήθεια αλλά όταν διαπίστωσε πως η γυναίκα είχε ξεψυχήσει, πήρε το άψυχο σώμα της και το μετέφερε με το αυτοκίνητο του σε δασική περιοχή στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής. Ο δολοφόνος ομολόγησε μετά από ένα μήνα, όταν πια τα τεστ DNA έδειχναν πως το πτώμα είχε υπάρξει στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του. Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον κατηγορούμενο.

Μετά την απόφαση για την αποζημίωση της οικογένειας της γυναίκας, ο δικηγόρος του αγγειοχειρουργού, Γιώργος Νικολακόπουλος, σχολίασε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» πως δημιουργείται νομικό πρόβλημα: «Ο γιατρός κατά την πολιτική αγωγή δολοφόνησε την μεσίτρια με δόλο. Η αποζημίωση δίνεται λόγω ιατρικού λάθους. Αυτά είναι αντιφατικά μεταξύ τους».

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα