Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΑποζημίωση μαμούθ ζητάει ο ιδιοκτήτης των 8 ροτβάιλερ που σκότωσαν τον...

Αποζημίωση μαμούθ ζητάει ο ιδιοκτήτης των 8 ροτβάιλερ που σκότωσαν τον 5χρονο στην Κοζάνη

Αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση, ύψους 200.000 ευρώ, εναντίον της μητέρας του μικρού Στάθη κατέθεσε ο ιδιοκτήτης των σκύλων, από τα οποία ο μικρός βρήκε τραγικό θάνατο το Πάσχα του 2016.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Newsit.gr, ο ενάγων, όπως αναφέρεται στο προοίμιο της αγωγής, κατηγορεί την μητέρα του παιδιού, ότι σε συνέντευξή της σε μέσο ενημέρωσης, προκάλεσε ηθική βλάβη στο πρόσωπό του και κάνει λόγο για συκοφαντική δυσφήμηση.

Όπως γράφει το Newist.gr, o δικηγόρος της μητέρας του αδικοχαμένου παιδιού, Ζήσης Βρίκος, αναφέρει ότι «ο ιδιοκτήτης των σκύλων, έρχεται να αποδείξει ότι ο εκφοβισμός, τελικώς, έχει πολλά πρόσωπα».

“Δεν ακούστηκε μία συγγνώμη ποτέ από αυτούς τους ανθρώπους” είχει πει μεταξύ άλλων η μάνα του πεντάχρονου Στάθη. Ο συνταξιούχος στρατιωτικός από την άλλη, ιδιοκτήτης των σκύλων, κατηγορεί τη μητέρα πως εκείνη ελευθέρωσε τα ροτβάιλερ, για να σκοτώσουν το παιδί της και να πάρει αποζημίωση.

“Αυτά τα πράγματα δεν στέκουν σε καμία ανθρώπινη λογική” λέει ο δικηγόρος που την εκπροσωπεί. Τα τελευταία χρόνια, η Αγάπη Κόμη, έχει φύγει από την Κοζάνη και εργάζεται ως οικοδόμος. Να σημειωθεί πως το δικαστήριο επιδίκασε ως αποζημίωση στη μητέρα το ποσό των 150.000 ευρώ. Χρήματα, που όπως λέει η ίδια, ακόμα δεν έχει λάβει.

Υπενθυμίζεται ότι ο 5χρονος Στάθης και η μητέρα του είχαν βρεθεί, για το Πάσχα, στο κτήμα 72χρονου ιδιοκτήτη των οκτώ ροντβάιλερ, όταν το αγόρι δέχθηκε την επίθεση των σκυλιών, από τα οποία τα δύο το τραυμάτισαν σοβαρά στο πρόσωπο. Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κοζάνης και μία ώρα μετά άφησε την τελευταια του πνοή.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα