Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΑΠΘ: Ακύρωση προγραμματισμένης εκδήλωσης παρουσίασης βιβλίου στην Φιλοσοφική σχολή έπειτα από παρέμβαση...

ΑΠΘ: Ακύρωση προγραμματισμένης εκδήλωσης παρουσίασης βιβλίου στην Φιλοσοφική σχολή έπειτα από παρέμβαση αναρχικών (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην διακοπή και ακύρωση προγραμματισμένης εκδήλωσης παρουσίασης του βιβλίου της κ. Μαρίας Νεγρεπόντη Δελιβάνη στην αίθουσα εκδηλώσεων της παλιάς Φιλοσοφικής του ΑΠΘ προέβη ομάδα αναρχικών.

Ο λόγος για την εκδήλωση στην οποία θα παρουσιαζόταν το βιβλίο της του βιβλίου της κ. Μαρίας Νεγρεπόντη-Δελιβάνη με τίτλο “Για την Ελλάδα που ματώνει”. Εκεί το πλήθος των αναρχικών διέκοψε την εκδήλωση φωνάζοντας συνθήματα όπως “Έξω οι φασίστες από τις σχολές” μη επιτρέποντας την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.  ΝΑιτία της διαμαρτυρίας τους φαίνεται να ήταν η προγραμματισμένη παρουσία στο πάνελ των ομιλητών του προέδρου του κόμματος “Νίκη”, κ. Δημήτρη Νατσιού, τον οποίο χαρακτήριζαν ως “φασίστα”.

Στο πλαίσιο της εν λόγω εκδήλωσης είχε προγραμματιστεί να παρευρεθούν στο πάνελ των ομιλητών, η συγγραφέας κ. Μαρία Νεγρεπόντη Δελιβάνη ο δημοσιογράφος του Vergina TV κ. Στέργιος Καλόγερος, ο διευθηντής της εφημερίδας “Εστία” κ. Μανώλης Κοττάκης, ο αρθρογράφος της εφημερίδας “Δημοκρατία” κ. Γιώργος Χαρβαλιάς, ο πρέσβης επί τιμή κ. Λεωνίδας Χρυσανθόπουλος και ο πρόεδρος του κόμματος “Νίκη” κ. Δημήτρης Νατσιός, ενώ τον συντονισμό της εκδήλωσης θα έκανε ο δημοσιογράφος κ. Παντελής Σαββίδης.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα