Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΑπαγόρευση της κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων στην Εθνική Οδό από τα Μάλγαρα μέχρι...

Απαγόρευση της κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων στην Εθνική Οδό από τα Μάλγαρα μέχρι την Αθήνα

Συνεδρίασε εκ νέου σήμερα η Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας με αντικείμενο την εξελισσόμενη κακοκαιρία.

Από απόψε (29/01) στις 20:00 και μέχρι το πρωί της Τετάρτης (31/01) στις 10:00 απαγορεύεται η κυκλοφορία βαρέων οχημάτων στον άξονα Αθήνα – Μάλγαρα, δήλωσε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας.

Στη σύσκεψη έλαβαν μέρος ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Ευάγγελος Τουρνάς, ο  Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Παπαγεωργίου, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος  Θεόδωρος Βάγιας, ο Διοικητής του Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου Διαχείρισης Κρίσεων (ΕΣΚΕΔΙΚ), Υποστράτηγος Δημήτριος Μπριόλας, και τα μέλη της Επιτροπής Εκτίμησης Κινδύνου, Ευθύμιος Λέκκας (πρόεδρος ΟΑΣΠ), Θεόδωρος Κολυδάς (Διευθυντής της ΕΜΥ), Κωνσταντίνος Λαγουβάρδος (Διευθυντής Ερευνών  Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών), Δημήτριος Ζιακόπουλος (μετεωρολόγος) και Χριστίνα Σούζη (μετεωρολόγος).

Ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, ανέφερε ότι «ολοκληρώθηκε προ ολίγου η σύσκεψη με την Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου, παρουσία της ΕΛΑΣ, των Ενόπλων Δυνάμεων και του Πυροσβεστικού Σώματος και αποφασίστηκε καταρχάς η απαγόρευση της κυκλοφορίας των βαρέων οχήματων από σήμερα το βράδυ στις 8 μέχρι την Τετάρτη  στις 10 το πρωί στην Εθνική Οδό από τα Μάλγαρα μέχρι την Αθήνα. Φυσικά αυτό θα αναθεωρείται ανάλογα με την εξέλιξη της κακοκαιρίας».

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας

 


 

Διαβάστε Ακόμα