Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΑπαγωγή 10χρονης στη Θεσσαλονίκη: Aνδρικό DNA στο σπίτι όπου την κρατούσαν

Απαγωγή 10χρονης στη Θεσσαλονίκη: Aνδρικό DNA στο σπίτι όπου την κρατούσαν

Νέα στοιχεία που «καίνε» τον φερόμενο ως συνεργό στην απαγωγή της 10χρονης μαθήτριας τον Ιούνιο του 2020, έξω από το σχολείο της στη Θεσσαλονίκη, περιλαμβάνονται στο βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου με το οποίο παραπέμπονται να δικαστούν για βαριά αδικήματα τόσο η 35χρονη Ε.Μ. όσο και ο 41χρονος φίλος της.

Στο βούλευμα γίνεται εκτενής αναφορά στη φερόμενη συμμετοχή του 41χρονου επιχειρηματία από τη Θεσσαλονίκη, η εμπλοκή του οποίου αποκαλύφθηκε με δεύτερη ανακριτική έρευνα. Το Δικαστικό Συμβούλιο στην απόφασή του, όπως αποκαλύπτει η Realnews, αναφέρει ότι ο φίλος της 35χρονης βρέθηκε στο σημείο όπου κρατήθηκε το παιδί, όπως προέκυψε από δείγμα DNA που βρέθηκε σε πόμολο πόρτας, αλλά και από την ενεργοποίηση του wi-fi στο κινητό του τηλέφωνο.

Από την πλευρά του ο 41χρονος γνωστός επιχειρηματίας αρνείται την οποιαδήποτε σχέση του με την απαγωγή του παιδιού, αναγνωρίζοντας ωστόσο ότι την πληροφορήθηκε από την Ε.Μ., με την οποία διατηρούσε ερωτική σχέση τουλάχιστον από τις 25/12/2019 παρόλο που ζούσαν σε διαφορετικές κατοικίες, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο βούλευμα.

Παράλληλα, η 35χρονη ισχυρίζεται ότι δεν ήθελε να κάνει κακό στην 10χρονη μαθήτρια, ούτε την κακοποίησε.

Τα στοιχεία για την απαγωγή
Με βάση τα στοιχεία, που σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες περιέχονται στο βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, το βράδυ πριν από την απαγωγή της νεαρής μαθήτριας η κατηγορούμενη Ε.Μ., που παραμένει προφυλακισμένη, διανυκτέρευσε στην οικία του επιχειρηματία και φέρεται να αποχώρησε από εκεί 2,5 ώρες πριν από την αρπαγή. Μετά την απαγωγή του παιδιού, όπως σημειώνεται, του χορήγησε ναρκωτικές ουσίες και το κράτησε στο διαμέρισμά της στην Καλαμαριά.

Στο διάστημα αυτό, και όπως προκύπτει από την ενεργοποίηση του wi fi του κινητού της τηλεφώνου, φέρεται ότι μετέβη στην οικία του 41χρονου. Αγνωστο παραμένει στο σημείο αυτό τι απέγινε το παιδί που βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Πάντως, σύμφωνα με την κατάθεση της μαθήτριας, δεν προκύπτει η μετακίνησή της σε άλλο σημείο πλην του διαμερίσματος στην Καλαμαριά.

Σύμφωνα πάντα με όσα διατυπώνονται στο βούλευμα, τη δεύτερη ημέρα κράτησης της 10χρονης προκύπτει ότι η Ε.Μ. και ο 41χρονος βρέθηκαν μαζί στην Καλαμαριά. Και αυτό γιατί οι Αρχές εντόπισαν ίχνη DNA σε πόμολο πόρτας, τα οποία θεωρήθηκαν πρόσφατα. Από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, μάλιστα, στο κινητό τηλέφωνο του φερόμενου ως συνεργού, φαίνεται ότι αυτό ενεργοποιεί τις κεραίες συνεχώς στο σημείο για αρκετές ώρες.

Το κινητό του 41χρονου και ο σκληρός δίσκος
Το κινητό του 41χρονου συνεχίζει να εκπέμπει από την Καλαμαριά και τις επόμενες ημέρες, όταν πλέον η 35χρονη, έχοντας αφήσει το παιδί, έχει καταφύγει στην Κατερίνη, όπου καταστρέφει τον σκληρό δίσκο του υπολογιστή της.

Οι δυο τους μιλούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Στην κατάθεσή του ο Θεσσαλονικιός επιχειρηματίας έχει υποστηρίξει ότι επισκέφθηκε την Ε.Μ. στην Καλαμαριά, προκειμένου να την παρακαλέσει να αφήσει την 10χρονη, ενώ δεν ανέβηκε στο διαμέρισμα και παρέμεινε έξω από την πολυκατοικία. Ωστόσο, στο βούλευμα επισημαίνεται ότι οι δικαιολογίες του 41χρονου δεν επαρκούν, καθώς δεν δίνεται καμιά πειστική εξήγηση για ποιο λόγο ενεργοποιήθηκαν οι κεραίες στο κινητό του τηλέφωνο για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα στην Καλαμαριά, όπου κρατείτο το παιδί, και για ποιο λόγο βρέθηκε το DNA του στο σπίτι.

 

 

Πηγή: Realnews

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα