Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΑνοιχτά για τους πολίτες λόγω καύσωνα οι κλιματιζόμενες αίθουσες του δήμου Θεσσαλονίκης...

Ανοιχτά για τους πολίτες λόγω καύσωνα οι κλιματιζόμενες αίθουσες του δήμου Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ)

Ανοιχτά για τους πολίτες λόγω καύσωνα οι κλιματιζόμενες αίθουσες του δήμου Θεσσαλονίκης αλλά χωρίς πολίτες αφού ελάχιστοι είναι αυτοί που επιλέγουν να αποχωριστούν τον προσωπικό τους χώρο έστω και υπό αυτές τις συνθήκες.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Γούπος

Αυτή είναι η εικόνα που επικρατεί σε αρκετούς από τους κλιματιζόμενους χώρους που επέλεξε ο δήμος Θεσσαλονίκης να ανοίξει για τους Θεσσαλονικείς, προκειμένου να ανακουφίσουν από τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Κάποιοι από αυτούς είναι το Δ και το Ε ΚΑΠΗ, το φουαγιέ του δημαρχείου Θεσσαλονίκης και το υπνωτήριο αστέγων.

Σύμφωνα με μαρτυρία της κας Κατερίνας, δημοτικής υπαλλήλου σε έναν εξ αυτών, κατά τις τελευταίες ημέρες το παρόν έχουν δώσει μόλις δύο άτομα. Όπως επισήμανε μάλιστα δύσκολα κανείς αφήνει το σπίτι του όσο ζεστό και να ναι, εκεί μπορεί να ξεντυθεί, να ξαπλώσει… Από τη πλευρά άλλη υπάλληλος του δήμου η κα Ειρήνη ανέφερε πως γενικά οι δημότες δεν έρχονται ειδικά από την στιγμή που δεν υπάρχει καφές σε αυτούς δύσκολα θα πάει να καθίσει κάποιος, ενώ επισήμανε πως ελάχιστος κόσμος επιλέγει να διαμείνει εν μέσω καύσωνα στους εν λόγω χώρους, με όσους πηγαίνουν να είναι κυρίως ηλικιωμένοι.

Αντίστοιχα έτερη υπάλληλος σε διαφορετικό χώρο δήλωσε ότι δεν έχει κατά την χθεσινή της βάρδια δεν έχει επιλέξει κάποιος τον συγκεκριμένο χώρο για να δροσιστεί.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα