Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΑγωνία για τον 24χρονο ράπερ - Κανένα σημάδι ζωής - Τι λέει...

Αγωνία για τον 24χρονο ράπερ – Κανένα σημάδι ζωής – Τι λέει φίλος του για την εξαφάνιση

Εξακολουθεί να αγνοείται ο 24χρονος ράπερ Lamanif, για τον οποίο εκδόθηκε και silver alert την Τετάρτη.

Ο 24χρονος μουσικός Λάμπρος Μανιφάβας, γνωστός με το ψευδώνυμο Lamanif, εξαφανίστηκε στις 8 Φεβρουαρίου 2021 από το σπίτι του στην περιοχή Ραντάρ, στην Άνω Περαία Θεσσαλονίκης. Η εξαφάνισή του ράπερ δηλώθηκε από τη γιαγιά του στο και έκτοτε βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες της αστυνομίας.

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο Γιώργος Σεργιώτης, ο φίλος του 24 χρονου ράπερ Lamanif, κατά κόσμον Λάμπρος Μανιφάβας, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί εδώ και τέσσερις μέρες. Σύμφωνα με τον κ. Σεργιώτη, η τελευταία επικοινωνία που είχε με τον 24χρονο ράπερ ήταν την Δευτέρα, περίπου δύο ώρες πριν δημοσιευτεί το βίντεο του νεαρού όπου εκφράζει την επιθυμία του να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ερωτηθείς αν η εξαφάνισή του πρόεκειται για διαφημιστικό τρικ, ο κ. Σεργιώτης υποστήριξε πως «δεν είναι τρικ να αγωνιά η γιαγιά, ο μπαμπάς, ο αδελφός του». Για τη γυναίκα για την οποία γίνεται λόγος ότι εκβίαζε τον 24χρονο ράπερ, ο νεαρός ισχυρίστηκε πως δεν την γνώριζε ούτε ότι ο φίλος του δεχόταν εκβιαστικά μηνύματα από εκείνη.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα