Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo Θέμα«Ήθελαν να τον σκοτώσουν» - Τι λένε οι δικηγόροι του θύματος για...

«Ήθελαν να τον σκοτώσουν» – Τι λένε οι δικηγόροι του θύματος για την άγρια επίθεση με τσεκούρια και αλυσίδες σε μπαρ της Θεσσαλονίκης

Η επίθεση ήταν άγρια και ο νεαρός τραυματίας στη Θεσσαλονίκη απέφυγε τα χειρότερα από καθαρή τύχη. Βρισκόταν σε νυχτερινό κέντρο όταν κουκουλοφόροι έφτασαν οπλισμένοι με τσεκούρια και αλυσίδες…

Μια άρρωστη και σκοτεινή επίθεση σε νυχτερινό κέντρο στη Θεσσαλονίκη, βρίσκεται από τα ξημερώματα στο μικροσκόπιο αστυνομικής έρευνας. Θύμα ένας νεαρός που διασκέδαζε με την παρέα του. Όπως λένε στο newsit.gr, οι δύο δικηγόροι που τον εκπροσωπούν εργάζεται στο συγκεκριμένο κλαμπ, αλλά τα ξημερώματα βρισκόταν μέσα ως πελάτης. Ξαφνικά είδε να έρχονται κατά πάνω του 30 άτομα, όλα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και να εξαπολύουν επίθεση με αλυσίδες, ξύλα, ακόμα και τσεκούρια!

Ο νεαρός μεταφέρθηκε τραυματισμένος σε νοσοκομείο και στην πρώτη του κατάθεση ανέφερε στους αστυνομικούς, πως οι δράστες ήταν πιθανότατα οπαδοί αντίπαλης ομάδας. Ο ίδιος είναι γνωστός οπαδός και πιστεύει πως είχε στοχοποιηθεί. Για το λόγο αυτό, την προανάκριση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει καταθέσει το θύμα.

«​Το θύμα, ενώ βρισκόταν σε νυχτερινή έξοδο με φίλους του, δέχτηκε επίθεση από οργανωμένη ομάδα 30 ατόμων, όπου 10 – 12 εξ’αυτών οπλισμένοι με τσεκούρια, τέιζερ και αλυσίδες τον χτυπούσαν προσπαθώντας να τον πετύχουν σε ζωτικά σημεία του σώματος και κυρίως στο κεφάλι» λέει στο newsit.gr, ο δικηγόρος του τραυματία Θοδωρής Καραγιάννης και συνεχίζει:

«Το κίνητρο της επίθεσης ήταν οπαδικό, καθώς τόσο αυτοί που χτυπούσαν όσο και οι υπόλοιποι με πυρσούς και φωτοβολίες φωνάζαν συνθήματα κατά της ομάδας που υποστήριζε. Γλίτωσε με βαριά τραύματα στα χέρια και στα πόδια με το όποια προστατεύτηκε, από τύχη, καθώς επενέβησαν οι τρομοκρατημένοι περαστικοί και οι γείτονες από τα μπαλκόνια.

Μάλιστα ήταν τόσο ισχυρή η απόφαση τους «να τελειώσουν τη δουλειά» που αφού έφυγαν επέστρεψαν πάλι και του επιτέθηκαν ξανά» καταλήγει ο κύριος Καραγιάννης.

Ο δεύτερος δικηγόρος του τραυματία, Σωκράτης Μπροζος δηλώνει στο newsit.gr πως: «δυστυχώς κάποιοι δεν πήραν το μήνυμα των αδικοχαμένων νεαρών Νάσου, Άλκη, Μιχάλη και επιθυμούν και άλλους νεκρούς».

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα