Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΈρχεται η 2η Λευκή Νύχτα Ευόσμου 2024!

Έρχεται η 2η Λευκή Νύχτα Ευόσμου 2024!

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου – Κορδελιού, σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς και την υποστήριξη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιήσει για 2η συνεχή χρονιά, το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024, τη Λευκή Νύχτα Ευόσμου.
Η 1η Λευκή Νύχτα Ευόσμου 2023 σημείωσε τεράστια επιτυχία και ήταν η μεγαλύτερη γιορτή στην ιστορία της αγοράς του Ευόσμου, με ιστορική συμμετοχή 35.000 επισκεπτών!
Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, από τις 18:00 έως τις 24:00, τα καταστήματα της αγοράς του Ευόσμου θα γιορτάζουν και θα παραμείνουν ανοιχτά για να υποδεχθούν πλήθος κόσμου που θα τα επισκεφθεί.
Η Λευκή Νύχτα Ευόσμου 2024 υπόσχεται να είναι ακόμη πιο εντυπωσιακή, με πολλές επιλογές ψυχαγωγίας για μικρούς και μεγάλους επισκέπτες, με αποκορύφωμα της βραδιάς τη συναυλία της αγαπημένης μας Μελίνας Ασλανίδου! Η είσοδος στη συναυλία και η συμμετοχή σε όλες τις παράλληλες εκδηλώσεις είναι δωρεάν για όλους.
Κατά της διάρκεια της Λευκής Νύχτας Ευόσμου 2024, ο κεντρικότερος εμπορικός δρόμος του Ευόσμου, η οδός Μεγάλου Αλεξάνδρου, θα πεζοδρομηθεί, ώστε να φιλοξενήσει υπαίθρια πάρτυ, μουσική, χορό, παιχνίδια και πρωτότυπες δράσεις για μικρούς και μεγάλους. Πολλές εκπλήξεις, κεράσματα, δώρα, αλλά και ανεπανάληπτες προσφορές από τα καταστήματα του Ευόσμου θα περιμένουν τους επισκέπτες στο πλαίσιο της μοναδικής αυτής διοργάνωσης.
Φέτος, ο Εύοσμος θα λάμπει, γιατί η Λευκή Νύχτα Ευόσμου 2024 έχει προαιρετικό Dress Code! Φορέστε τα λευκά σας ρούχα, βάλτε λευκά αξεσουάρ και ελάτε να γιορτάσουμε όλοι μαζί στον Εύοσμο!
Η Λευκή Νύχτα Ευόσμου θα γίνει για άλλη μια φορά το γεγονός της χρονιάς!
Πάμε Εύοσμο, Πάμε Λευκή Νύχτα!

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα