Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo Θέμα«Έξοδος για το Πάσχα»: Το σχέδιο για τις μετακινήσεις από νομό σε...

«Έξοδος για το Πάσχα»: Το σχέδιο για τις μετακινήσεις από νομό σε νομό

Την Μεγάλη Εβδομάδα αναμένεται να ληφθούν οι αποφάσεις για τις μετακινήσεις από νομό σε νομό καθώς και για το άνοιγμα της εστίασης.

Τo σχέδιο της κυβέρνησης για να μετακινηθούμε το Πάσχα από νομό σε νομό με ασφαλές τρόπο χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο τους δικούς μας ανθρώπους αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Η κατάσταση είναι δύσκολη, όχι όμως τραγική» τόνισε ο Σπύρος Λάμπρου. Το κρατάμε αυτό στη μια πλευρά» τόνισε ο δημοσιογράφος του Star, ο οποίος πρόσθεσε ότι στην άλλη μεριά έχουμε τον κόσμο που είναι κουρασμένος ψυχολογικά και πιθανότατα θα μετακινηθεί σπάζοντας τις απαγορεύσεις.

Όπως ανέφερε η σκέψη είναι πώς συντεταγμένα και με κανόνες μπορούμε να προχωρήσουμε σε έξοδο για το Πάσχα, καθώς η κυβέρνηση θα ανακοινώσει ότι τις μέρες του Πάσχα ανοίγουν οι μετακινήσεις από νομό σε νομό, με αναχώρηση με αρνητικό μοριακό τεστ από 48 έως 72 ώρες πριν την αναχώρηση. Η επιστροφή θα γίνεται με υποχρεωτικό self test.

Όπως ανέφερε η σκέψη είναι πώς συντεταγμένα και με κανόνες μπορούμε να προχωρήσουμε σε έξοδο για το Πάσχα, καθώς η κυβέρνηση θα ανακοινώσει ότι τις μέρες του Πάσχα ανοίγουν οι μετακινήσεις από νομό σε νομό, με αναχώρηση με αρνητικό μοριακό τεστ από 48 έως 72 ώρες πριν την αναχώρηση. Η επιστροφή θα γίνεται με υποχρεωτικό self test. Ελεύθερη πρόσβαση θα δίνεται και σε όσους έχουν κάνει και τις δύο δόσεις εμβολίων και με επίδειξη του σχετικού εγγράφου σε δειγματοληπτικούς ελέγχους από την ΕΛ.ΑΣ.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα