Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΈνα στα ίσια και ένα με παρασκήνιο

Ένα στα ίσια και ένα με παρασκήνιο

Η αγωνιστική στην Ισπανία έδειχνε αρκετά καλή σε θεωρητικό επίπεδο. Κοιτώντας τη βαθμολογία η Ρεάλ Μαδρίτης δεν δείχνει πως μπορεί να χάσει το φετινό πρωτάθλημα, ενώ η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει διαφορά ασφαλείας από την 5η θέση. Με τις δύο να έχουν μπροστά τους ρεβάνς Τσάμπιονς Λιγκ έβλεπα με θετικό μάτι την κόντρα τους.

Και οι αντίπαλοι ήταν βολικοί… εις διπλούν. Τόσο δηλαδή σε επίπεδο σταυρωμάτων, όσο και σε επίπεδο αποδόσεων.

 

Σε επίπεδο σταυρωμάτων: Η Χετάφε είναι Μαδριλένα και «κολλητή» της Ρεάλ, γιατί να μην τις δώσει έναν πόντο να πάει πιο κοντά στη σωτηρία; Η Μαγιόρκα έχει ντεμπούτο του έμπειρου Αγκίρε και το ταξίδι στο νησί είναι κουραστικό για την Ατλέτικο.

 

Σε επίπεδο αποδόσεων: Ακριβώς επειδή μιλάμε για τη Χετάφε και τη Μαγιόρκα της ουράς, περίμενα κάτι περισσότερο από το 4+ για να πω την αλήθεια. Στο 4.15 που είναι ο άσος της Μαγιόρκα δεν μπορώ να βάλω τα λεφτά μου.

 

Μπορώ να κάνω… σκόντο στη Χετάφε, γιατί η σκέψη ούτως ή άλλως είναι 100% παρασκηνιακή, πάνω στις σχέσεις των ομάδων. Υπό κανονικές συνθήκες η Ρεάλ Μαδρίτης καθαρίζει για πλάκα από το πρώτο τέταρτο.  Mέγιστη τιμή στην ισοπαλία το 4.70 της Betsson.

Προγνωστικά Σούπερ Λιγκ Interwetten

Η 3η αγωνιστική των Play out σήμερα, τα σετ κομμένα και ραμμένα πάνω στο κίνητρο και εκεί υπάρχει και ένα λάθος. Ο ΟΦΗ δεν δείχνει πως θα παρουσιαστεί αδιάφορος. Η νοοτροπία του Νιόμπλια είναι πως η ομάδα πρέπει πάντοτε να παίζει για το αποτέλεσμα. Το έδειξε με το διπλό στη Λαμία και πιστεύω ότι θα το δείξει και στο εντός με τον Απόλλωνα. Μια ομάδα με 12 ήττες σε 14 εκτός έδρας, που πληρώνει 1.90 για να χάσει ξανά!

Καλές οι τιμές και στα γκολ, ο ΟΦΗ μπορεί να μην παρουσιαστεί αδιάφορος αλλά μπορεί να είναι πιο χαλαρός αμυντικά, αφού δεν έχει χειροπιαστό κίνητρο. Από την άλλη είναι ευκαιρία να δοκιμάσει περισσότερα πράγματα επιθετικά. Με την ανάγκη για βαθμούς που έχουν οι φιλοξενούμενοι, μπορεί να γίνει και παιχνίδι πάνω στα γκολ.

Προγνωστικά Στοιχήματος Α’ Γαλλίας

Στη Γαλλία δεν είναι άσχημο το 2.27 στο over 3,5 του Κλερμόν-Παρί Σεν Ζερμέν. Με τη φόρα που έχει ο Μ’Μπαπέ το… έβγαλε μόνος του την περασμένη εβδομάδα με τη Λοριάν (2 γκολ-3 ασίστ). Δεν φημίζεται για την αμυντική της συμπεριφορά η γηπεδούχος.

 

Στάση στο Ρεμς-Ρεν, δύο ομάδες με εντελώς διαφορετικό στυλ. Κυνική, ρεαλίστρια και σύνολο που επιζητά αποκλειστικά το αποτέλεσμα η Ρεμς. Η Ρεν έχει αυτοματισμούς, παίζει ωραίο ποδόσφαιρο στο μάτι και βγάζει αρκετές φάσεις. Σαφώς και φαβορί το διπλό της καλύτερης ομάδας, αλλά αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι τα χαμηλά lines στις τελικές προσπάθειες.

 

Η Ρεν έβγαλε 7 σουτ στην εστία στη Λυών και 9 στη Μονπελιέ. Βέβαια μιλάμε για δύο ομάδες με κακή αμυντική συμπεριφορά. Αλλά έφτασε τις 4 και στη Νις, εκεί που συνάντησε μια πολύ πιο καλοκουρδισμένη αμυντική μηχανή.

Προγνωστικά Στοιχήματος Α’ Iταλίας

Στην Ιταλία τα παιχνίδια των Ιντερ και Γιουβέντους είναι τα εμπορικά, αλλά το Εμπολι-Σπέτσια μου αρέσει περισσότερο στοιχηματικά. Δύο ομάδες που έχουν μια σχετική απόσταση ασφαλείας από την ουρά και με έναν ακόμη πόντο θα ήταν μια χαρά. Το Χ στο 3.45, αλλά προτιμώ το over 3,5 έστω και λίγο χαμηλότερα.

 

Νομίζω είναι ευκαιρία να κάνουν και μια καλή εμφάνιση παραγωγικά. Ειδικά η Εμπολι δεν μπορεί να «σβήσει» το πρωτάθλημα με τόσο κακό απολογισμό παραγωγικά. Εννοείται πως προκρίνεται ως λύση και το Over 2,5 του αξιόλογου 1.93.

Προγνωστικά Στοιχήματος Αγγλία

Σωστό φαβορί ο άσος της Πρέστον στο 2.20. Ερχεται από δυνατή εμφάνιση και νίκη ψυχολογίας στο ντέρμπι επί της Μπλάκπουλ. Με τη φόρα της μπορεί να παρασύρει τη ντεφορμέ και απογοητευμένη καθώς χάνει το τρένο των Play off ΚΠΡ. Ακόμη ψηλότερα, στο 2.50, το Over 1,5 γκολ της γηπεδούχου

 

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμα στοιχηματικά site στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Betmarket  Επιλογές

Μονά

 

9/4 –18:15 ΟΦΗ-Απόλλων  Over 2 OΦΗ  (3.10) επί 8,1 μονάδες στη Fonbet

 

9/4 –22:00 Ρεάλ Μαδρίτης-Χετάφε  Χ  (4.70) επί 5,35 μονάδες στη Betsson

 

Δυάδα στη Bet365

 

9/4 –16:00 Εμπολι-Σπέτσια  Οver 2,5 (1.92)

 

9/4 –17:00 Πρέστον-ΚΠΡ Over 1,5 Πρέστον  (2.50)

 

Στη δυάδα απόδοσης 4.80 ποντάρισμα 5,25 μονάδες

 

Δυάδα στη Novibet

 

9/4 –18:15 ΟΦΗ-Απόλλων  Οver 2,5 (2.20)

 

9/4 –22:00 Κλερμόν-Παρί Σεν Ζερμέν Over 3,5 (2.30)

 

Στη δυάδα απόδοσης 5.06 ποντάρισμα 4.95 μονάδες

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα