Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΆρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Γκαρθία, η υποδοχή, η ανυπομονησία να μπει με...

Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Γκαρθία, η υποδοχή, η ανυπομονησία να μπει με την ομάδα (ΦΩΤΟ)

Εφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Μάνου Γκαρθία, η ακριβότερη μετεγγραφή στην ιστορία του Άρη-Η υποδοχή στο αεροδρόμιο και οι πρώτες δηλώσεις


Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται (25/7) ο Μάνου Γκαρθία. Ο 24χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός έτυχε υποδοχής από φίλους της ομάδας στο αεροδρόμιο και έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις.

Δεν έκρυψε την ανυπομονησία του να μπει στις προπονήσεις ενώ είπε ότι μίλησε και με τον Χουλιάν Κουέστα.

Αναλυτικά

“Έχω μεγάλη όρεξη με όλο αυτό τον κόσμο που βλέπω να με υποδέχεται και οπωσδήποτε ξέρω πάρα πολλά για την ομάδα και ξέρω πάρα πολλά για τους οπαδούς. Είναι ένας χώρος στον οποίο θα ήθελα να είμαι και βρίσκομαι”.

Για τον Άρη είπε: “Έχω ακούσει πολλά, μου έχουνε διηγηθεί πολλά, ξέρω ότι είναι μέσα στις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, ξέρω ότι η ομάδα βήμα με το βήμα, μέρα με τη μέρα μεγαλώνει και μακάρι να συνεχίσει να μεγαλώνει μαζί μου ακόμη περισσότερο”.

Για το αν περίμενε αυτή την υποδοχή είπε: “Δεν περίμενα αυτή την υποδοχή. Είμαι πολύ ικανοποιημένος είναι μεγάλη μου χαρά και θέλω να επιστρέψω όλη αυτή την υποδοχή μέσα στο γήπεδο”.

Πρόσθεσε: “Είναι όμορφο, είναι στο ποδόσφαιρο πολύ φυσιολογικό όταν σε πληρώνουν έχουν απαιτήσεις από σένα. Είμαι έτοιμος να προπονηθώ, να δουλέψω σκληρά, να παλέψω μέσα στο γήπεδο για να το αποδείξω”.

Για να το αν έχει μιλήσει με κάποιους είπε: “Μίλησα με συνδέλφους μου που εργάζονται σε άλλες ομάδες, μίλησα με τον Χουλιάν (σ.σ.: Κουέστα), τον τερματοφύλακά μας που μου είπε τα καλύτερα λόγια για αυτό και έχω πάρα πολλή όρεξη για να ξεκινήσω με την ομάδα και να ξεκινήσω και προπονήσεις”.

Σε ερώτηση για το αν είναι έτοιμος να μπει άμεσα στις υποχρεώσεις της ομάδας είπε: “Το ελπίζω. Δεν έχω προπονηθεί πάρα πολύ ακόμη γιατί ήταν οι λεπτομέρειες αυτής της μεταγραφής που δεν μου επέτρεψαν να προσηλωθώ στο 100% στις προπονήσεις αλλά είναι σίγουρο ότι θα βρεθώ στο 100% των δυνατοτήτων μου για να μπορέσω να παίξω”.

Σε ερώτηση για το αν μίλησε με τον Μπούργος είπε: “Ακόμη δεν είχα τη χαρά αλλά σίγουρα θα το κάνω πολύ σύντομα”.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα