Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΆνοιξαν οι ουρανοί στη Θεσσαλονίκη - Αυτοκίνητα «βούλιαξαν» σε δρόμους-ποτάμια (ΒΙΝΤΕΟ)

Άνοιξαν οι ουρανοί στη Θεσσαλονίκη – Αυτοκίνητα «βούλιαξαν» σε δρόμους-ποτάμια (ΒΙΝΤΕΟ)

Προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία που χτύπησε το μεσημέρι της Παρασκευής τη Θεσσαλονίκη με έντονη βροχόπτωση και δυνατούς ανέμους.Όπως φαίνεται στα βίντεο που δημοσιεύει το protothema.gr, από τη μεγάλη ποσότητα νερού που έπεσε μέσα σε δέκα λεπτά, ένα αυτοκίνητο “βούλιαξε” στην ανατολική πλευρά της πόλης και συγκεκριμένα στην οδό Ψελλού, λίγο πριν την γέφυρα της Βούλγαρη, πλησίον μιας κλινικής.

Ευτυχώς η οδηγός του αυτοκινήτου εκείνη την ώρα δεν ήταν μέσα στο όχημα.

“Το αυτοκίνητο είχε νερό μέχρι πάνω από τα καθίσματα. Η οδηγός το είχε εγκαταλείψει και εγώ προσπάθησα να ανοίξω τα φρεάτια με το δικράνι και απεγκλωβίστηκε ο δρόμος. Ο Δήμος κάθε χρόνο καθαρίζει τα χόρτα και με μια βροχή αυτά συσσωρεύονται στα φρεάτια, με αποτέλεσμα να βουλώνουν. Πρέπει να βρεθεί κάποια λύση. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει τέτοιο περιστατικό, ευτυχώς η κοπέλα δεν ήταν μέσα στο αυτοκίνητο”, ανέφερε στο protothema.gr άνθρωπος από τη γειτονιά, που έτρεξε να βοηθήσει για να καταφέρει να γλιτώσει από τα λασπόνερα το αυτοκίνητο της γυναίκας.

Στα βίντεο που δημοσιεύει το protothema.gr, φαίνεται ότι το νερό που έχει συσσωρευτεί στο συγκεκριμένο σημείο του δρόμου από τη δυνατή νεροποντή, έχει ξεπεράσει το ύψος του προφυλακτήρα και αλλού σταθμευμένου αυτοκινήτου.

Επιπλέον, προβλήματα δημιουργήθηκαν και σε άλλο σημείο της οδού Ψελλού, καθώς ο δρόμος γέμισε με νερά με αποτέλεσμα η κυκλοφορία των οχημάτων να πραγματοποιείται με ιδιαίτερη δυσκολία, ενώ αρκετοί ήταν οι οδηγοί που από φόβο μήπως εγκλωβιστούν έκαναν αναστροφή ή σταματούσαν τα οχήματά τους στην άκρη του δρόμου.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα