Αρχική seleo Θέμα Συνελήφθη 38χρονος για μαστροπεία, βιασμό και αρπαγή ενηλίκου στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθη 38χρονος για μαστροπεία, βιασμό και αρπαγή ενηλίκου στη Θεσσαλονίκη

Ανδρόγυνο φυγόποινων συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, καθώς σε βάρος τους εκκρεμούν καταδικαστικές αποφάσεις του Πλημμελειοδικείου της πόλης για ακάλυπτες επιταγές, ενώ με τις ίδιες αποφάσεις τούς επιβλήθηκαν και χρηματικές ποινές.

Πρόκειται για 58χρονη που τιμωρήθηκε με ποινή φυλάκισης εννέα ετών και εννέα μηνών και τον 69χρονο σύζυγό της, στον οποίο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 33 μηνών. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., εκτός από τις ακάλυπτες επιταγές, η γυναίκα κρίθηκε ένοχη για πλαστογραφία και μη έγκαιρη καταβολή ασφαλιστικών και εργατικών εισφορών. Κατά την ίδια ανακοίνωση, οι παραπάνω πράξεις τελέστηκαν τη διετία 2009/10.

Στο μεταξύ, οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης συνέλαβαν 58χρονο αλλοδαπό για διωκτικά έγγραφα που συνδέονται με τα αδικήματα της μαστροπείας, του βιασμού και της αρπαγής. Όπως διαπιστώθηκε σε αστυνομικό έλεγχο, εναντίον του εκκρεμούν βούλευμα για έκτιση υπόλοιπου ποινής και εφετειακή απόφαση Κακουργιοδικείου που τον καταδίκασε σε 13ετή κάθειρξη και χρηματικό ποινή.

- Advertisement -

Στοίχημα σε πολλά…μέτωπα

Black Friday στο eshop.mymarket.gr

Τα combo bet ανεβάζουν την απόδοση

Must Read