Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΣτα Λευκά τα ορεινά της Θεσσαλονίκης - Στους δρόμους τα εκχιονιστικά (ΦΩΤΟ...

Στα Λευκά τα ορεινά της Θεσσαλονίκης – Στους δρόμους τα εκχιονιστικά (ΦΩΤΟ -ΒΙΝΤΕΟ)

Οι πρώτες νιφάδες χιονιού έκαναν την εμφάνισή τους σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές του νομού Θεσσαλονίκης, όπως στο Μελισσοχώρι, το Ωραιόκαστρο, τον Χορτιάτη και το Φίλυρο, ενώ «βουτιά» έκανε και το θερμόμετρο. Αυτή την ώρα η θερμοκρασία στον Χορτιάτη αγγίζει τους -2 βαθμούς κελσίου.

Λόγω χιονόπτωσης, από τις 06:30 το πρωί έχουν κλείσει οι επαρχιακές οδοί Χορτιάτη- Αγίου Βασιλείου και Μελισσοχωρίου- Ωραιοκάστρου, στη Θεσσαλονίκη.

 

Αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται οι οδηγοί που κινούνται από το 52ο χιλιόμετρο έως το 65ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης- Ιερισσού, μέσω Αρναίας, στη Χαλκιδική και στην επαρχιακή οδό Γουμένισσας- Λιβαδίων στο Κιλκίς, μετά το 12ο χιλιόμετρο.

Για την αντιμετώπιση έντονων καιρικών φαινομένων,  όλες οι υπηρεσίες είναι σε ετοιμότητα για τυχόν επιδείνωση της κακοκαιρίας. Στους δρόμους  βρίσκονται από το πρωί τα εκχιονιστικά και ρίχνουν αλάτι κι εκχιονίζουν επικίνδυνα σημεία των δρόμων.

Διαβάστε κι εδώ:

Χιονίζει στην ορεινή Χαλκιδική (ΦΩΤΟ -ΒΙΝΤΕΟ) 

Έπεσαν τα πρώτα χιόνια στα ορεινά (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Ο καιρός στη Μακεδονία και τη Θράκη

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα ανατολικά μεμονωμένες καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στη δυτική Μακεδονία, σε ορεινές και πιθανώς και σε ημιορεινές περιοχές των υπόλοιπων περιοχών.

Οι άνεμοι: Βορείων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 03 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Χιόνια θα πέσουν στα γύρω ορεινά και τις πρωινές ώρες πιθανώς και σε ημιορεινές περιοχές.

Οι άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 03 έως 08 βαθμούς Κελσίου. καιρός στη Μακεδονία και τη Θράκη

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα