Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΣκιάθος: Αυτοκτόνησε 57χρονος Βρετανός τουρίστας - Έπεσε στο κενό από οικοδομή

Σκιάθος: Αυτοκτόνησε 57χρονος Βρετανός τουρίστας – Έπεσε στο κενό από οικοδομή

Τραγωδία σημειώθηκε κατά το ξημέρωμα στην Σκιάθο καθώς ένας 57 Βρετανός θέλησε να βάλει τέλος στην ζωή του πέφτοντας από τον δεύτερο όροφο οικοδομής.

Πρόκειται για περιστατικό που σημειώθηκε στην περιοχή της Μεγάλης Άμμου στο νησί των Βόρειων Σποράδων με έναν 57χρονο υπήκοο του Ηνωμένου Βασιλείου που παραθέριζε μόνος του στο νησί από τις 28 Ιουλίου. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Skiathoslife.gr τον άτυχο άντρα βρήκαν σε περιφραγμένο χώρο του πρώην ξενοδοχείου “Λαλάρια”, εργάτες της οικοδομής στις 6.30 περίπου το πρωί. Αμέσως ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον 57χρονο στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου για να διαπιστωθεί απλά ο θάνατός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που συνέλεξε από κάμερες της περιοχής το Α.Τ Σκιάθου το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Παρασκευής, όταν ο άνδρας παρακάμπτοντας την περίφραξη και ανέβηκε στο δεύτερο όροφο από όπου και πήδηξε στο κενό. Η Ελληνική Αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο δολοφονικής ενέργειας ενώ η σορός του άτυχου άντρα μεταφέρθηκε στις 21:00 με το πλοίο της γραμμής στο Βόλο και από εκεί στην Λάρισα για νεκροψία-νεκροτομή. Από την Πρεσβεία του Ηνωμένου Βασιλείου αναζητούνται συγγενείς ή φίλοι για την παραλαβή της σορού.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα