Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, 2023
Αρχικήseleo ΘέμαΠΡΟΣΟΧΗ: Κυκλοφορεί επιδειξίας στη Θεσσαλονίκη - Οι άσεμνες και προκλητικές κινήσεις σε...

ΠΡΟΣΟΧΗ: Κυκλοφορεί επιδειξίας στη Θεσσαλονίκη – Οι άσεμνες και προκλητικές κινήσεις σε γυναίκες (ΦΩΤΟ)

Καταγγελία για επιδειξία στη Θεσσαλονίκη δημοσιεύει η ομάδα «Φεμινιστική Ομάδα Κιλοτίνα».

Σύμφωνα με την καταγγελία ο άντρας είναι μετρίου προς ψηλού αναστήματος, γυμνασμένος πολύ, μοντέρνα ντυμένος με πόλο και κολλητό τζιν, μελαχρινός και με μαύρα μαλλιά ξυρισμένα στο πλάι.

Όπως αναφέρει η κοπέλα που έχει στείλει την καταγγελία: «Στις έντεκα το βράδυ, χτες 16/8/22, ενώ καθόμουν σε σημείο όπου δεν μπορούσα να γίνω εύκολα αντιληπτή περνά από μπροστά μου πολύ νεαρή γυναίκα ακολουθούμενη από τον άντρα της φωτογραφίας. Ο συγκεκριμένος κοντοστέκεται στην γωνία του δρόμου, ολοφώτιστη και με συχνή κίνηση, βγάζει έξω το πέος του και ξεκινά να αυνανίζεται.

Η σχετική ανάρτηση

Δημοσιεύουμε μήνυμα που δεχτήκαμε στο ίνμποξ.
‼️TW: σεξουαλική παρενόχληση

Κυκλοφορεί επιδειξίας στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης

Στις έντεκα το βράδυ, χτες 16/8/22, ενώ καθόμουν σε σημείο όπου δεν μπορούσα να γίνω εύκολα αντιληπτή περνά από μπροστά μου πολύ νεαρή γυναίκα ακολουθούμενη από τον άντρα της φωτογραφίας. Ο συγκεκριμένος κοντοστέκεται στην γωνία του δρόμου, ολοφώτιστη και με συχνή κίνηση, βγάζει έξω το πέος του και ξεκινά να αυνανίζεται.

Η κοπέλα τρομοκρατημένη. Της μιλάω και την πλησιάζω, πλέον με έχει και αυτός δει άλλα δεν σταματά. Η κοπέλα είναι σε πανικό και μου απαντά ότι μένει κοντά. Της ζητάω να μείνουμε μαζί μέχρι να αποχωρήσει. Όσο μιλάμε αυτός ντύνεται και όταν βγάζω το κινητό μου και ξεκινώ να τον βιντεοσκοπώ απομακρύνεται. Ανταλλάσσουμε δύο ακόμα κουβέντες που αν δεν τις είχε καταγράψει το κινητό μου δεν θα το θυμόμουν, βεβαιωνόμαστε ότι έχει φύγει και φεύγουμε και εμείς.

Είναι δυστυχώς το δεύτερο περιστατικό έμφυλης βίας, για το οποίο προσωπικά γνωρίζω, που συμβαίνει στην γειτονία μου στην Άνω Πόλη μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο. Την προηγούμενη φορά (15/1/22) είχα η ίδια παρενοχληθεί και απειληθεί, από διαφορετικό άντρα, με την κλήση μου στην αστυνομία να είναι πλήρως ατελέσφορη ακόμα και σε επίπεδο συνεννόησης.

ΥΓ. Αν και δεν είναι εμφανή τα χαρακτηριστικά του από την φωτογραφία, μιας και είναι παρμένη από το video, είναι μετρίου προς ψηλού αναστήματος, γυμνασμένος πολύ, μοντέρνα ντυμένος με πόλο και κολλητό τζιν, μελαχρινός και με μαύρα μαλλιά ξυρισμένα στο πλάι.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

,
Διαβάστε Ακόμα