Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΟ Δήμος Καλαμαριάς λαμβάνει μέτρα προστασίας των πολιτών από τον καύσωνα -...

Ο Δήμος Καλαμαριάς λαμβάνει μέτρα προστασίας των πολιτών από τον καύσωνα – Οι κλιματιζόμενες αίθουσες στη διάθεση του κοινού

- Advertisement -

Μέτρα προστασίας των πολιτών από τον καύσωνα και τις υψηλές θερμοκρασίες, που σύμφωνα με την ΕΜΥ, θα επικρατήσουν σε όλη τη χώρα από σήμερα και για τις προσεχείς ημέρες, λαμβάνει ο Δήμος Καλαμαριάς.

Ο Δήμος Καλαμαριάς ενημερώνει τους πολίτες ότι για την προστασία τους από τις ακραίες καιρικές συνθήκες, είναι ανοικτές κλιματιζόμενες αίθουσες και χώροι ανάπαυσης και δροσισμού σε όλες τις γειτονιές και τις περιοχές της πόλης.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος ενημερώνει ότι από σήμερα Τετάρτη 10/7 λειτουργεί στη Δημοτική Αγορά του Φοίνικα ένας νέος χώρος ανάπαυσης και δροσισμού των κατοίκων. Συγκεκριμένα, πρόκειται για το κτήριο όπου στεγαζόταν το «Επιχειρείν» του Δήμου Καλαμαριάς και το οποίο έχει διαμορφωθεί ώστε να υποδέχεται όλους όσοι επιθυμούν να προστατευθούν από τις υψηλές θερμοκρασίες.

Όλες οι υπηρεσίες του Δήμου Καλαμαριάς βρίσκονται σε επιφυλακή, ενώ από αύριο Πέμπτη 11 Ιουλίου θα λειτουργήσουν οι εξής κλιματιζόμενοι χώροι:

Το κτήριο του Δημαρχείου στην Πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού (Κομνηνών 58) θα είναι ανοικτό για το κοινό από τις 8.00 έως τις 21.00.

Το Β’ Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Καλαμαριάς (Καππαδοκίας 38, Κηφισιά) θα είναι ανοικτό από τις 09.00 έως τις 21.00.

Το Γ’ Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Καλαμαριάς (Λυκούδη 2, Νέα Κρήνη) θα είναι ανοικτό από τις 09.00 έως τις 21.00.

Το Ε’ Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Καλαμαριάς (Παπαπέτρου 1 Θεμ. Σοφούλη, Καραμπουρνάκι) θα είναι ανοικτό από τις 09.00 έως τις 21.00.

Η αίθουσα δροσισμού στο Φοίνικα (Δημοτική Αγορά Φοίνικα) θα είναι ανοικτή από τις 09.00 έως τις 17.00.

Οι υπηρεσίες του Δήμου Καλαμαριάς βρίσκονται στο πλευρό των πολιτών και για οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη μπορούν να απευθύνονται στο 2313 314000.

Τις επόμενες ημέρες και αναλόγως με την εξέλιξη του καιρικού φαινομένου, θα προστεθούν επιπλέον κλιματιζόμενοι χώροι για την καλύτερη εξυπηρέτηση και την προστασία των πολιτών.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα