Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, 2023
Αρχικήseleo ΘέμαΟι εργασίες στη Λεωφόρο Νίκης προκάλεσαν σοβαρά προβλήματα στους δρόμους (Live...

Οι εργασίες στη Λεωφόρο Νίκης προκάλεσαν σοβαρά προβλήματα στους δρόμους (Live χάρτης)

Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης -που θα εκτελεστούν για τέσσερις ημέρες- επί της Λεωφόρου Νίκης, έφερε κυκλοφοριακά προβλήματα στους υπόλοιπους δρόμους.

Αυτή τη στιγμή στο ”κόκκινο” βρίσκονται δρόμοι της πόλης.  Κυκλοφοριακά προβλήματα παρατηρούνται εδώ και λίγη ώρα στη Θεσσαλονίκη.  Σταμάτα – ξεκίνα οι οδηγοί στη Τσιμισκη, Λ.Στρατού, Κωνσταντίνου Καραμανλή, Παπαναστασίου. Αυξημένη η κίνηση των οχημάτων και στη Β.Όλγας,

Κατά την διάρκεια των εν λόγω εργασιών, θα εκτελεστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Τετάρτη και Πέμπτη 20 & 21 Οκτωβρίου 2021

Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της Λεωφόρου Νίκης (εκτός του ποδηλατοδρόμου όπου η κίνηση των ποδηλατών θα διεξάγεται κανονικά), από τη συμβολή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου έως τη συμβολή της με την οδό Παύλου Μελά. Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Ελ. Βενιζέλου, Μητροπόλεως, Παύλου Μελά και από τους γύρω δρόμους της περιοχής. Δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων, στη Λεωφόρο Νίκης, κατά μήκος της ζώνης εργασιών.

Παρασκευή και Σάββατο 22 & 23 Οκτωβρίου 2021

Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της Λεωφόρου Νίκης (εκτός του ποδηλατοδρόμου όπου η κίνηση των ποδηλατών θα διεξάγεται κανονικά), από τη συμβολή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου έως τη συμβολή της με την οδό Αγίας Σοφίας. Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Ελ. Βενιζέλου, Μητροπόλεως, Αγίας Σοφίας, Παύλου Μελά και από τους γύρω δρόμους της περιοχής. Δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων, στη Λεωφόρο Νίκης, κατά μήκος της ζώνης εργασιών.

Δείτε live χάρτη.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.Διαβάστε Ακόμα