Αρχική seleo Θέμα Νέα καταδίωξη διακινητών στη Θεσσαλονίκη - Μπλόκο στις παράνομες μεταφορές μεταναστών

Νέα καταδίωξη διακινητών στη Θεσσαλονίκη – Μπλόκο στις παράνομες μεταφορές μεταναστών

Μπλόκο της Αστυνομίας σε νέα επιχείρηση διακινητών να μεταφέρουν παράνομα μετανάστες στη Θεσσαλονίκη.

Συνελήφθη , 33χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης για παράνομη μεταφορά – προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας και κλοπή.

Συγκεκριμένα, απογευματινές ώρες χθες , στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας (ύψος κόμβου Κερδυλλίων) εντοπίστηκε σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 33χρονο, ο οποίος αντιλαμβανόμενος την αστυνομική παρουσία εξήλθε του οχήματος και τράπηκε σε φυγή, πλην όμως εντοπίστηκε και συνελήφθη σε κοντινό σημείο.

Στο εσωτερικό του οχήματος για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή προ δύοημερών σε Τμήμα Ασφαλείας της πόλης, εντοπίσθηκαν πέντε  αλλοδαποί εκ των οποίων τρεις ανήλικοι, οι οποίοι δε διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.

Παράλληλα, Αστυνομικοί  νωρίτερα την ίδια ημέρα, στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας (ύψος Ασπροβάλτας) 30χρονο αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας για τα αδικήματα της παράνομης μεταφοράς – προώθησης μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, απείθειας, επικίνδυνης οδήγησης.

Ειδικότερα, ο 30χρονος εντοπίσθηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και σε σήμα στάσης που πραγματοποιήθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς προκειμένου να διαφύγει.

Όταν το εν λόγω όχημα ακινητοποιήθηκε, ο οδηγός του εξήλθε από αυτό και τράπηκε σε φυγή, πλην όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.Στο εσωτερικό του οχήματος εντοπίσθηκαν 6 αλλοδαποί, οι οποίοι στερούνταν εγγράφων νόμιμης διαμονής στην ελληνική επικράτεια. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

 

- Advertisement -

Must Read

- Advertisement -S-