Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΜπαράζ συγκεντρώσεων και πορειών στη Θεσσαλονίκη

Μπαράζ συγκεντρώσεων και πορειών στη Θεσσαλονίκη

Αρκετές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθούν σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, πέντε συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν σήμερα στη Θεσσαλονίκη, ενώ στο κέντρο της πόλης θα πραγματοποιηθούν  και πορείες.

Αναλυτικά:

Στις  10.30  το πρωί, εργαζόμενοι σε διάφορους εργασιακούς κλάδους  θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας μπροστά από το Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης. Ζητούν να μην αφαιρεθούν αρμοδιότητες από το υπουργείο.

Στις 12:00 έξω από τα γραφεία της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας. Οι εργαζόμενοι απαιτούν να μη μείνει κανένας εκτός δουλειάς, να αρθεί το μέτρο της αναστολής. Να μη γίνει καμία απόλυση, να μονιμοποιηθούν οι συμβασιούχοι, να προσληφθεί μόνιμο προσωπικό και να ενταχθούν οι υγειονομικοί στα ΒΑΕ.

Το απόγευμα στις 18.00 Οικολογικές Ομάδες της πόλης θα συγκεντρωθούν στην  Πλατεία Αριστοτέλους  και θα  διαμαρτυρηθούν για την κλιματική αλλαγή. Μετά το πέρας της συγκέντρωσης θα ακολουθήσει πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Τέλος, στις 19.00 το απόγευμα εργαζόμενοι – διανομείς στην εταιρεία Efood  θα συγκεντρωθούν Άγαλμα Βενιζέλου και θα πραγματοποιήσουν μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο της πόλης.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα